Leirit ja retket kouluikäisille

Seurakunta järjestää kouluikäisille monenlaista leiritoimintaa ympäri vuoden. Leirejä on eri lomien aikana ja viikonloppuisin. Leirillä mm. vietetään mukavaa aikaa yhdessä, liikutaan, tehdään käsillä ja lauletaan. Tule mukaan leirille! Kivoja leirijuttuja saattaa näkyä myös Instagrammissa. @kirkonmakijunnut voit seurata ajankohtaisia juttuja varkkarityöstä. Käy kurkkaamassa.

Helpoiten ilmoittaudut leirille seurakunnan verkkosivujen kautta. Täytä sähköinen lomake leirin kohdalta löytyvästä linkistä. Huomaa, että jokaisella leirillä on oma ilmoittautumislinkkinsä. Ilmoittautumislinkki on avoinna.

Puhelimitse voit ilmoittautua nuorisotoimistoon 050 343 1616 ma-ke 9.30-11.30. Nuorisotoimistosta voit myös tiedustella leiripaikkatilannetta. Ulkopaikkakuntalaiset pääsevät leireille mikäli on tilaa.

Mikäli olet ilmoittautunut netin kautta ja joudut perumaan paikkasi, muista tehdä se puhelimitse yllä näkyvään numeroon.
Maksuun voi hakea osittaista tai täydellistä maksuvapautusta seurakunnan diakoniatoimiston kautta, jos perheen taloudellinen tilanne sitä vaatii. Muista toimia ajoissa sillä paperien käsittely vie aikaa.

Katso myös peruutusehdot.

Kevätkauden 2022 leirit
Seuraamme koronaohjeistuksia ja päivitämme leiritilanteita näille sivuille. Hiihtoloman koululaisten leirin tilanne selviää tammi-helmikuun vaihteessa. Olemme yhteydessä perheisiin.

Koululaisten hiihtolomaleiri 21.-24.2.2022 Keravanjärven Leiriniemessä. Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 67e. Ilmoittautuminen loppuu 31.1.2022. Hiihtolomaleirin teeman hengessä siirrymme "Aalloille". Tule katsomaan mitä kaikkea voi tapahtua.

Ilmoittaudu tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 25.-27.3.2022 Keravanjärven Leiriniemessä.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 35e. Ilmoittautuminen loppuu 4.3.2022. Leirin teemana on EKOtEKO - eli miten pidän huolta itsestäni ja ympäristöstäni.

Ilmoittaudu tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kesä 2022
leiriesite jaetaan koulujen kautta koteihin viikolla 6 ja 7. Leiripaikkahaku avautuu näillä sivuilla 31.1 ja sulkeutuu 6.3. Mikäli hakijoita on enemmän kuin paikkoja, niin leiripaikat arvotaan.

Voit lukea sähköisestä leiriesitteestä tarkemmat ohjeet leiripaikan hakemisesta. Esite löytyy sivun reunasta.

Täytä hakulomake tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

LASTEN KESÄTOIMINTAA KAUPUNGISSA

Mankalan kerhohuoneella (Kytötie 73-75), 2013-2014 SYNTYNEET, 6.-17.6.2022

Maksu: 30 € / viikko, yhteensä 60 €. Toimintaa maanantaista perjantaihin klo 9-15, päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala. Ilmoittautuminen 11.4. alkaen Järvenpään seurakunnan verkkosivujen kautta www.jarvenpaanseurakunta.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja: Jonna Vehmassalo p. 050 439 3450

---------

LASTEN YÖLEIRIT Leiriniemessä. Leirimaksu: 35 €

Leiri I: 6.–8.6.2022                     2013–2014 syntyneet

Leiri II: 13.–15.6.2022                2013–2014 syntyneet

Leiri III: 4.–6.7.2022                   2012–2014 syntyneet. Huom! Ikäryhmä.

-----------

POIKA- JA TYTTÖLEIRIT RAUTAVAARAN METSÄKARTANOLLA
Upea leiripaikka sijaitsee Ylä-Keyritty-järven rannalla. Mahtava hiekkaranta, luonto, liikunta, askartelut ja tietysti uudet kaverit tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. Tarvitset makuupussin ja lakanan + tyynyliinan yöpymiseen.

POIKALEIRI 2007-2012 syntyneet

13.-17.6.2022, leirimaksu: 87 €

Poikaleiriläiset yöpyvät samassa rakennuksessa.

TYTTÖLEIRI 2008–2012 syntyneet

27.6-1.7.2022, leirimaksu: 87 €

Tyttöleiriläiset yöpyvät useassa eri rakennuksessa.

-----------

KULTA 10-YÖTTÖMÄN YÖN LEIRI Saariselällä lapissa 2007-2011 syntyneet.

12-18.6.2022,  leirimaksu: 150e.

Leiritietoa: 6 lähiseurakunnan yhteisleiri tytöille ja pojille. Tule kokemaan Lapin yöttöman yön taika. Ohjelmassa on erilaisia toimintapisteitä omalla porukalla ja tietysti yhdessä 200 muun leiriläisen kanssa. Yövymme teltoissa ja ruokailemme ulkona. Tarvitset makuupussin, jonka pakkaskestävyys käytössä on n. -6- -10 astetta. Lisäksi tarvitset makuualustan, sadevarusteet ja mukavan repun/rinkan päiväretkiä varten. Varusteista annetaan lisätietoa etukäteistapaamisissa

Lähde mukaan seikkailuun ja tutustumaan Lapin upeaan luontoon. Teemme päiväretkiä lähiympäristöön ja tutustumme saamelaiskulttuuriin.

HUOM! Leiriin kuuluu 2 alkutapaamista. Sekä leiriläisen että huoltajan osallistuminen ensimmäiseen alkutapaamiseen on edellytys leirille lähtemiselle, sillä käymme lävitse tarvittavia varusteita. Ensimmäinen tapaaminen on maanantaina 25.4 kello 18.00-19.30. Toinen tapaaminen on keskiviikkona 8.6 kello 15-17: tällöin riittää, että leiriläinen on paikalla. Laita päivämäärät itsellesi ylös, kun saat varmistuksen leiripaikasta. Etukäteistapaamisesta ja varusteista saat lisätietoa leirikirjeestä, joka postitetaan sinulle leiripaikan varmistuttua.

Koululaisten leiri Leiriniemessä,

Kuvaa klikkaamalla pääset selaamaan leiriesitettä.