Leirit ja retket kouluikäisille

Seuraamme koronatilannetta ja tiedotamme toiminnan aloittamisesta ja mahdollisista muutoksista.

Seurakunta järjestää kouluikäisille monenlaista leiritoimintaa ympäri vuoden. Leirejä on eri lomien aikana ja viikonloppuisin. Leirillä mm. vietetään mukavaa aikaa yhdessä, liikutaan, tehdään käsillä ja lauletaan. Tule mukaan leirille!

Helpoiten ilmoittaudut leirille seurakunnan verkkosivujen kautta. Täytä sähköinen lomake leirin kohdalta löytyvästä linkistä. Huomaa, että jokaisella leirillä on oma ilmoittautumislinkkinsä.

Puhelimitse voit ilmoittautua nuorisotoimistoon 050 343 1616 ma-ke 9.30-11.30. Nuorisotoimistosta voit myös tiedustella leiripaikkatilannetta. Ulkopaikkakuntalaiset pääsevät leireille mikäli on tilaa.

Mikäli olet ilmoittautunut netin kautta ja joudut perumaan paikkasi, muista tehdä se puhelimitse yllä näkyvään numeroon.
Maksuun voi hakea osittaista tai täydellistä maksuvapautusta seurakunnan diakoniatoimiston kautta, jos perheen taloudellinen tilanne sitä vaatii. Muista toimia ajoissa sillä paperien käsittely vie aikaa.

Katso myös peruutusehdot.

Tulevia leirejä

Koululaisten hiihtolomaleiri 22.-25.2.2021.

Päivitetty 18.1.2021. Leiri pidetään mikäli tiukennuksia koronaohjeisiin ei tule. Ilmoittautuminen on auki ja leirille mahtuu vielä. Leirimaksu peritään vasta kun varmistuu, että leiri saadaan järjestää. Mikäli joudut perumaan leiri-ilmoittautumisen, niin mitään peruutusmaksuja ei peritä.

Keravanjärven Leiriniemessä. Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 67e.  Ilmoittautuminen loppuu 8.2.2021. Tule mukaan etsimään uusia kavereita ja kokemaan mukavaa leirielämää. Leirillä leikitään yhdessä ja touhutaan sekä sisällä että ulkona. Yhdessä opetellaan elämän tärkeitä tietoja ja taitoja. Toivon mukaan talvinen järvimaisema mahdollistaa myös ulkoilun ja huippusuositun pulkkamäen. Leirin teemana: Aalloilla! - mutta ulkoillaan ja seikkaillaan lumella ja jäällä (mikäli sää sallii). Ja hurrrr-rrrjasti yhteisiä pelejä ja juttuja. NÄHDÄÄN!

Ilmoittaudu tästä

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 16.-18.4.2021

Keravanjärven Leiriniemessä. Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 35e. Tule mukaan etsimään uusia kavereita ja kokemaan mukavaa leirielämää. Leirillä leikitään yhdessä ja touhutaan sekä sisällä että ulkona. Opetellaan yhdessä elämän tärkeitä tietoja ja taitoja. Pohditaan yhdessä miten pidetään itsestä huolta, muuta maailmaa unohtamatta. Leirin teema on eko†eko?!

Ilmoittaudu tästä

KESÄLEIRIT 2021! Löydät seurakunnan pääsivulta PDF-tiedoston leiriesitteestä. Tiedot ovat päivittymässä myös tähän.

Kesäleiriesite tulee jakoon koulujen kautta viikoilla 5 ja 6. Esitteestä löydät ohjeet leiripaikan hakemiseen ja tietoa eri leireistä. Esitteeseen on koottu leirejä sekä alle kouluikäisille että koululaisille. Sen lisäksi siellä on ohjeet ilmoittautumisesta mm. perheleireille. Käy tutustumassa esitteeseen. Tälle sivulle päivitetään vain kouluikäisille tarkoitetut leirit.

lapset leirillä rakentamassa