Leirit ja retket kouluikäisille

Seurakunta järjestää kouluikäisille monenlaista leiritoimintaa ympäri vuoden. Leirejä on eri lomien aikana ja viikonloppuisin. Leirillä mm. vietetään mukavaa aikaa yhdessä, liikutaan, tehdään käsillä ja lauletaan. Tule mukaan leirille! Kivoja leirijuttuja saattaa näkyä myös Instagramissa: @kirkonmakijunnut, jossa voit seurata ajankohtaisia juttuja varkkarityöstä. --> Käy kurkkaamassa!

Helpoiten ilmoittaudut leirille seurakunnan verkkosivujen kautta. Täytä sähköinen lomake leirin kohdalta löytyvästä linkistä (linkki on nimeltään Hae leirille tästä). Huomaa, että talvikaudella jokaisella leirillä on oma ilmoittautumislinkkinsä. Ilmoittautumislinkit syys- ja talvikauden leireille aukeavat 4.9.

Voit ilmoittautua leirille myös puhelimitse nuorisotoimistoon 050 343 1616 ma-ke 9.30-11.30. Sieltä voit myös tiedustella leiripaikkatilannetta. Ulkopaikkakuntalaiset pääsevät leireille mikäli on tilaa.

Mikäli olet ilmoittautunut netin kautta ja joudut perumaan paikkasi, muista tehdä se puhelimitse yllä näkyvään numeroon.
Maksuun voi hakea osittaista tai täydellistä maksuvapautusta seurakunnan diakoniatoimiston kautta, jos perheen taloudellinen tilanne sitä vaatii. Muista toimia ajoissa sillä paperien käsittely vie aikaa.

Katso myös peruutusehdot.

 

TALVIKAUSI 2023-24.

Syysloman päiväleiri 16.-18.10.2023 Keravanjärven Leiriniemessä. LEIRI ON TÄYNNÄ.

Ensisijaisesti 1-4 – luokkalaiset, 5-ja 6- luokkalaisia otetaan mukaan, mikäli leirille mahtuu. Mikäli ilmoittautujissa on sisarukset, joista toinen on 1-4. luokkalainen ja toinen vanhempi, niin vanhemman sisaruksen voi samalla ilmoittaa mukaan. Leirimaksu 41e. Ilmoittautuminen loppuu 6.10.2023. Tervetuloa mukaan värikkääseen porukkaan! Ohjelmassa mukavaa tekemistä sisällä ja ulkona. Lähdemme joka päivä kirkolta kello 8.30 ja palaamme kirkolle n. 16.40. Lisätiedot tulevat leirikirjeessä.

Hae leirille tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 17.-19.11.2023 Keravanjärven Leiriniemessä. LEIRI ON TÄYNNÄ.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 36 euroa. Ilmoittautuminen loppuu 1.11.2023. Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaan! Ohjelmassa mukavaa tekemistä sisällä ja ulkona. 

Hae leirille tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Koululaisten hiihtolomaleiri 19.-22.2.2024 Keravanjärven Leiriniemessä. Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu vielä auki. Ilmoittautuminen loppuu 7.2.2024. Tervetuloa mukaan mukavaan porukkaan! Ohjelmassa mukavaa tekemistä sisällä ja ulkona.

Hae leirille tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 12.-14.4.2024 Keravanjärven Leiriniemessä.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu vielä auki. Ilmoittautuminen loppuu 20.3.2024. Tervetuloa mukaan värikkään mukavaan porukkaan! Ohjelmassa mukavaa tekemistä sisällä ja ulkona.

Hae leirille tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Koululaisten leiri Leiriniemessä,