Musiikki soi seurakunnassa

Järvenpään seurakunnassa toimii viisi kuoroa ja lapsikuoro. Yhteistyötä tehdään myös paikallisten kuorojen, Keski-Uudenmaan musiikkiopiston ja paikallisten muusikoiden kanssa. Konserteissa kuullaan korkeatasoisia vierailijoita Suomesta ja maailmalta.

Musiikilla on suuri merkitys ihmisten välisen yhteyden luojana. Kristus on läsnä ja vaikuttaa myös lauletussa sanassa. Tähän perustuu luterilaisen teologian mukaan musiikin erityinen asema muiden taiteiden rinnalla.

Järvenpään seurakunnassa järjestetään konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikilla on erityinen rooli myös jumalanpalveluksessa. Kaikki musiikkitilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

Urkuvartit torstaisin klo 12 Elävän veden kappelissa. Vapaa pääsy.

Soittamassa:

1.12. Heikki Ruokonen

8.12. Mikko Haapaniemi

15.12. Toni Hintsala, vuoden viimeinen Urkuvartti.

Joulumusiikkia

Järvenpään kirkossa

Sunnuntai 4.12. klo 18 Kerran joulukuun aikaan. Konsertti vie kuulijansa joulun kauniiden ja koskettavien tarinoiden maailmaan. Lotta Häkkinen – laulu, Markku Häkkinen - kitara, laulu ja Heikki Ruokonen - piano, urut, laulu. Vapaa pääsy, ohjelma 15 euroa.

Lauantai 10.12. klo 18 Rauhaa päälle maan, Canzonetta Novan joulukonsertti, johtaa Elina Rantamäki. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Lauantai 17.12. klo 18 Prima Vistan joulukonsertti, johtaa Jussi Hongisto. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Sunnuntai 18.12. klo 20 Pieni joulukonsertti, Heikki ja tiernapojat eli Jari Kangas, Terho Trogen, Atte Kaukolinna, Heikki Ruokonen, Tommi Kolehmainen ja Martti Mether. Vapaa pääsy, ohjelma 15 euroa.

Tiistai 20.12. klo 17.30 ja klo 20 Järvenpään Mieslaulajien joulukonsertit "Stille Nacht", johtaa Teppo Salakka. Mukana Keravan Mieslaulajat.
Liput 15 euroa ovelta, ennakkoon laulajilta, pyöräliike Chebicistä tai Vaatepuusta.

Vanhan kirkon salissa

Tiistai 13.12. klo 19 Kynttilöiden loistaessa -konsertti.
Järvenpään Kamarikuoroa, johtaa Jaime Belmonte Caparros.
Vapaa pääsy. Käsiohjelma 10€, sis. yhteislaulun sanat.

Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuudet

Vapaa pääsy. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Järvenpään kirkko

Sunnuntaina 11.12. klo 15 Kauneimmat joululaulut perheille. Mukana Lapsikuoro, joht. Toni Hintsala.

Sunnuntaina 11.12. Klo 18 Kauneimmat joululaulut. Mukana Kirkkokuoro, joht. Katri Takala.

Keskiviikkona 14.12. klo 19 Kauneimmat joululaulut. Mukana Aino Luhtasela, Mikko Haapaniemi, Canzonetta Nova, joht. Elina Rantamäki.

Sunnuntaina 18.12. klo 22 Kauneimmat joululaulut. Mukana Promenad-lauluyhtye, joht. Heikki Ruokonen.

Keskiviikkona 21.12. klo 19 Kauneimmat joululaulut. Mukana Hanne Lukkari.

Jannen kirkkokontti

Lauantaina 17.12. klo 10-12 Kauneimmat joululaulut.

Rekikadun tila Jampassa

Torstaina 15.12. klo 18 Jampan joulupuuro ja Kauneimmat joululaulut. Mukana Anu Soronen.

Haarajoen kerhohuoneessa

Tiistaina 13.12. klo 18 Kauneimmat joululaulut. Mukana Petri Repo ja Haarajoen kuoro.