Musiikki soi seurakunnassa

Järvenpään seurakunnassa toimii viisi kuoroa ja lapsikuoro. Yhteistyötä tehdään myös paikallisten kuorojen, Keski-Uudenmaan musiikkiopiston ja paikallisten muusikoiden kanssa. Konserteissa kuullaan korkeatasoisia vierailijoita Suomesta ja maailmalta.

Musiikilla on suuri merkitys ihmisten välisen yhteyden luojana. Kristus on läsnä ja vaikuttaa myös lauletussa sanassa. Tähän perustuu luterilaisen teologian mukaan musiikin erityinen asema muiden taiteiden rinnalla.

Järvenpään seurakunnassa järjestetään konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikilla on erityinen rooli myös jumalanpalveluksessa. Kaikki musiikkitilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

----

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikkien yli 20 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen sisätiloissa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. (20.11.2020)

Koronan leviämisvaiheen rajoitukset vaikuttavat Järvenpään seurakunnan toimintaan. Seurakunnan sisätilaisuuksiin saa osallistua kerrallaan enintään 20 henkilöä. Tämä rajoitus on voimassa ma 23.11.- su 13.12.2020 välisenä aikana.

Päivitämme verkkosivuja.

​​​​​​​---

Joulun konsertit Järvenpään kirkossa:

• Sunnuntaina 29.11. Adventtikonsertti – Die Familie Bach, Isä, poika ja kummisetä
    PERUTTU

• Perjantaina 4.12.  Joulukonsertti ”Tervehdys, joulu!”
    Järvenpään Ainottaret. PERUTTU

• Lauantaina 5.12. Joulukonsertti ”Kerran joulukuun aikaan”
    FanClub cover duo. PERUTTU

• Tiistaina 15.12. klo 18 Musiikkiopiston joulukonsertti ”Joulu soi”.

• Keskiviikkona 16.12. Järvenpään Mieslaulajien joulukonsertit PERUTTU

• Lauantaina 19.12. klo 18 joulukonsertti
    Prima Vista ja orkesteri, johtaa Heikki Ruokonen.
    Ariel Ramirezin kreolimessu Misa Criolla, joulumessu Navidad nuestra sekä perinteisiä joululauluja.
    Ohjelma 15 €.

• Sunnuntaina 20.12. klo 18 In Nativitatem Domini –Joulun ihme.
    Renessanssin ja barokin ajan säveltäjien kuvauksia Jeesuksen syntymästä.
    Elina Rantamäki, Tuula Saarensola, Eero Hartikainen, Toni Hintsala.
    Vanhan musiikin yhtye
    Keskisävel: Tiina Aho-Erola ja Hanna
    Pesonen, barokkiviulu, Torsten
    Tiebout, barokkialttoviulu, Johanna
    Kilpijärvi, gamba, Anna Orasmaa,
    cembalo ja urut. Ohjelma 10 €

Urkuvartit Järvenpään kirkossa

Torstaisin kello 12 Urkuvartit soivat tänä syksynä toistaiseksi Järvenpään kirkon puolella. Musisoimassa seurakunnan kanttorit. Vapaa pääsy.