Musiikki soi seurakunnassa

Järvenpään seurakunnassa toimii viisi kuoroa ja lapsikuoro. Yhteistyötä tehdään myös paikallisten kuorojen, Keski-Uudenmaan musiikkiopiston ja paikallisten muusikoiden kanssa. Konserteissa kuullaan korkeatasoisia vierailijoita Suomesta ja maailmalta.

Musiikilla on suuri merkitys ihmisten välisen yhteyden luojana. Kristus on läsnä ja vaikuttaa myös lauletussa sanassa. Tähän perustuu luterilaisen teologian mukaan musiikin erityinen asema muiden taiteiden rinnalla.

Järvenpään seurakunnassa järjestetään konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikilla on erityinen rooli myös jumalanpalveluksessa. Kaikki musiikkitilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

Elokuun konsertit Järvenpään kirkossa

3.8. Äänen voima

Tibor Iván, harmonikka

10.8. Tuuban ja pianon taikaa

Harri Miettunen, tuuba, Tuomas Turriago, piano

17.8. Lempeästi soivat huilut

Stefan Stanciu, panhuilu ja Hanna Seppänen, urut

24.8. Mestarit ja kisällit – Aarre Merikannon, Joonas Kokkosen ja Erkki Salmenhaaran kuoroteoksia

Helsingin kamarikuoro, johtaa Nils Schweckendiek

Ohjelma 10 euroa.

Noudatamme kirkossa turvavälejä ja yleisiä hygieniaohjeita. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.