Koululaisten iltapäivätoiminta

Järvenpään seurakunnan järjestämä koululaisten iltapäivätoiminta on kaupungin koordinoimaa toimintaa, jossa koululaiset saavat viettää koulupäivän jälkeen vapaa-aikaansa turvallisten aikuisten ohjauksessa. Koululaisten IP-toiminta on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille.

IP-toimintaa on neljässä seurakunnan kerhopisteessä:

Kevät 2020 on muuttunut perheiden arjen osalta kovin erilaiseksi kuin aikaisemmin. Haastavassa tilanteessa voi tulla tarve jutella jonkun ulkopuolisen kanssa. Lasten ja nuorten on mahdollista saada työntekijöiltämme keskusteluapua tarvittaessa. Ota meihin ohjaajiin rohkeasti yhteyttä - Minna Valkeapää 050-5391169 ja Minna "Öste" Österman 0504091909. Lisäksi voit ottaa yhteyttä myös www.nettitupu.fi tai www.kirkonkeskusteluapua.fi/nuorille/

Kokoamme koululaisille suunnattuja puuhapaketteja, joissa on tekemistä, pohtimista, värityskuvia ja erilaisia vinkkejä. Mikäli haluat saada kotiisi tällaisen postin, toimita yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen minna.valkeapaa@evl.fi Nimeä sähköpostin otsikoksi PUUHAPAKETTI ja liitä viestiin lapsen nimi ja osoite. Mikäli perheessäsi on useampi alakouluikäinen, niin laita kaikkien nimet, jotta he saavat oman postin.

Instagrammissa @kirkonmakijunnut voit seurata Bamsen ja Raakun touhuja. Monet asiat ilahduttavat ja ihmetyttävät heitä. Käy kurkkaamassa.

koululaiset lattialla