Haluaisitko ystäväksi ikä-ihmiselle?

Ystävätoiminnan vapaaehtoiset vierailevat yksinäisen tai apuatarvitsevan henkilön luona. Vapaaehtoinen voi esimerkiksi ulkoilla ikäihmisen kanssa tai vierailla tämän kodissa tai hoivatalossa joko kertaluonteisesti tai säännöllisesti.

Emme jätä sinua yksin. Vapaaehtoisille on työnohjaus Vanhankirkon salissa, Kirkkotie 2, seuraavina keskiviikkoina klo 15-16.30

• 14.9.
  • 12.10.
  • 16.11.

Tervetuloa mukaan vapaaehtoisena ystävänä toimivat ja toiminnasta kiinnostuneet!

Arjen ihmeitä

Arjen ihmeitä toimii kohtauspaikkana avun tarvitsijoille ja apua tarjoaville.
Palvelussa voit ilmoittautua avoinna oleviin, keskenään hyvinkin erilaisiin vapaaehtoistehtäviin.

Avoimet vapaaehtoistehtävät ovat palvelussa vapaasti katsottavissa. Vapaaehtoisiksi haluavat rekisteröityvät Arjen ihmeitä -sivustolle, jossa he pääsevät ilmoittamaan kiinnostuksensa avoinna oleviin vapaaehtoistehtäviin. Uudet vapaaehtoiset haastatellaan ennen tehtävän vastaanottamista ja heidän kanssaan allekirjoitetaan vapaaehtoistoimijan sopimus. Jokaiseen tehtävään annetaan selkeät ohjeet ja perehdytys.

Arjen ihmeitä -verkkopalveluLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Retkellä Leiriniemessä.

diakoni