Prima Vista

Prima Vista on vakiintunut noin 40 aktiivisen laulajan tiiviiksi yhteisöksi. Prima Vistan vahvuus on sen monipuolisuus. Harrastajapohjainen kuoro esiintyy paljon. Kuoron ohjelmisto heijastaa taiteellisen johtajansa Heikki Ruokosen laajaa kokemusta yhtä lailla klassisesta kuin kevyestäkin musiikista sekä kirkkomusiikista.

Prima Vista -kuoro on perustettu vuonna 1990. Kuoro sai alkunsa viiden tytön porukasta, joka lauloi tuomasmessuissa yhdessä. Innokkaiden laulajien joukko kasvoi pikkuhiljaa, ja Prima Vista profiloitui Järvenpään seurakunnan nuorisokuoroksi. Taiteellisena johtajana on alusta asti toiminut Heikki Ruokonen.

Vuosien varrella laulajien joukko kasvoi, ja heidän keski-ikänsä nousi. Enää Prima Vista ei ole nuorisokuoro. Enimmillään kuorossa on ollut aktiivisia laulajia noin 80.

Juhlakonsertti Järvenpää-talossa

Prima Vista on sukeltanut nuottiarkistoonsa ja kaivanut esiin rakkaimmat ja toivotuimmat teoksensa. Nuottien päältä on puhallettu pölyt ja musiikki on tuotu uudelle vuosikymmenelle. Jotain ihan tuorettakin saattaa olla luvassa, Prima Vistan tyyliin.
​​​​​​​
Järvenpääläinen sekakuoro, Prima Vista, on 30 vuoden aikana kasvanut ja kehittynyt. Prima Vistan matkassa on vuosikymmenet kulkeneet mm. Andrew Lloyd Webberin Jesus Christ Superstar sekä Ariel Ramirezin Misa Criolla. Prima Vistan historiasta puhuttaessa ei sovi unohtaa menestystä Suomen Paras Kuoro -kilpailussa vuonna 2011.

Luvassa on laulun riemua ja kenties jotain yllättävääkin. Prima Vista, johtajanaan Heikki Ruokonen, ei tyydy tälläkään kertaa tavanomaiseen kuorokonserttiin. Prima Vista ei veisaa, Prima Vista soi!

​​​​​​
Prima Vista – 30 vuotta priimaa ​​​​​​​Järvenpää-talo la 17.10. klo 18.
​​​​​​​Prima Vista, johtaa Heikki Ruokonen. Liput 16€/11,50€.
​​​​​​​

Yhteystiedot, esiintymistiedot ja muuta ajankohtaista

Prima Vista esiintymässä.