Päiväkerhot

Seurakunnan varhaiskasvatus tarjoaa monipuolista toimintaa päiväkerhoissa 3-6 -vuotiaille lapsille. Päiväkerhot kokoontuvat kahdesti viikossa kaksi tai kolme tuntia kerrallaan Haarajoella, Kirkonkulmassa, Laurilassa ja Mankalassa. Uutena ryhmänä aloittaa syksyllä 2020 kolmesti viikossa kokoontuva päiväkerho Kirkonkulmassa. Tätä ryhmää suosittelemme 4-6 -vuotiaille lapsille.

Päiväkerhotoiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Toiminta on maksutonta.

Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan sähköisellä hakulomakkeella keväisin ja kausi kestää elokuusta toukokuulle. Syksyllä on mahdollista aloittaa päiväkerhossa syyslomaan mennessä ja keväällä talvilomaan mennessä. Huomioittehan hakiessanne valintaperusteet.

Muutamissa ryhmissä on vielä tilaa kaudelle 2020-2021. Voit kysellä vapaita paikkoja tai ilmoittaa lapsesi jonoon sähköpostitse: jonna.vehmassalo(at)evl.fi.

Valintaperusteet:

Lokakuun loppuun mennessä kolme vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhossa elokuussa. Helmikuun loppuun mennessä kolme vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa kerhossa tammikuussa, jos kesken kauden kerhossa on vapaita paikkoja.

Ikäsäännöstä voidaan poiketa ainoastaan erityistapauksissa.

Lapsi voi saada paikan ainoastaan yhdestä päiväkerhoryhmästä.

Päiväkerhoryhmät 2020-2021:

Haarajoen kerhohuone (Haarajoenkatu 2): tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Kirkonkulman päiväkerhotila (Kirkkotie 6): maanantaisin ja torstaisin klo 9-12 ja maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-16 (4-6 -vuotiaat)

Laurilan seurakuntakodin päiväkerhotila (Riihitie 2): tiistaisin ja perjantaisin klo 9-12 ja tiistaisin ja perjantaisin klo 13-16

Mankalan kerhohuone (Kytötie 73-75): tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Lasten luontokerho

Tiistaisin klo 9.30-11 Loutin kerhotalolla, Harjutie 2.

Luontopainoitteinen kerho 3-6 -vuotiaille lapsille. Jokaiselle kerhokerralle ilmoittaudutaan erikseen. Tutustumme luonnon ihmeisiin lasta kiinnostavalla tavalla ja teemme pieniä retkiä lähiympäristöön. Kerhoon ilmoittaudutaan aina edeltävän viikon perjantaihin klo 12 mennessä tekstiviestillä Loutin kerhotalon puhelinnumeroon 050 439 3455. Viestiin lapsen nimi, syntymäaika ja maininta luontokerhosta.  Kerhoon voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista, jos ryhmässä on tilaa. Ryhmään otetaan 14 lasta.

Tiistaisin klo 9-12 Loutin kerhotalolla kokoontuu perhekerho, jonka tarkemmat tiedot löytyvät Kerhot perheille -sivulta.

askartelua