Päiväkerhot

Monipuolista toimintaa, yhteistä tekemistä ja leikin lumoa 3-6 -vuotiaille lapsille. Lapset leikkivät, liikkuvat sisällä ja ulkona, askartelevat, laulavat ja hiljentyvät yhteisessä kynttilähetkessä.

Päiväkerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa joko kaksi tai kolme tuntia kerrallaan. Syksyllä 2020 Kirkonkulmassa aloittaa kolmetuntinen päiväkerho, joka kokoontuu kolme kertaa viikossa. Tätä ryhmää suosittelemme 4-6 -vuotiaille lapsille.

Turvallisesta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Päiväkerhotoiminta on maksutonta.

Haku kauden 2020-2021 päiväkerhotoimintaan

Sähköinen lomake on avoinna 9.-31.3.2020. Paikkaa voi hakea koko kaudeksi syksy - kevät tai vain joko syksyksi tai kevääksi. Myös kevätkauden hakemus kannattaa täyttää jo nyt. Vahvistus kerhopaikasta lähetetään sähköpostitse huhtikuun loppuun mennessä. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein kirjoitettu lomakkeelle.

Valintaperusteet:

31.10.2020 mennessä 3 vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhon elokuussa 2020.

28.2.2021 mennessä 3 vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhon tammikuussa 2021, jos vapaita paikkoja on.

Ikäsäännöistä voidaan poiketa ainoastaan erityisin perustein.

Jos ryhmään on enemmän hakijoita kuin paikkoja, täytetään paikat ikäjärjestyksessä vanhimmasta alkaen.

Alla olevat kerhoryhmät ovat suunnitteilla olevat ryhmät ja ryhmä perustetaan, jos hakijoita on riittävästi.

Päiväkerhoryhmät 2020-2021:

Haarajoki: Tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Jamppa: Tiistaisin ja torstaisin klo 9-12

Kirkonkulma: Maanantaisin ja torstaisin klo 9-12 sekä maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-16 (4-6 -vuotiaiden ryhmä).

Laurila: Tiistaisin ja perjantaisin klo 9-12 sekä 13-16

Mankala: Tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Hakemus päiväkerhoon 2020-2021 (linkki aukeaa 9.3.)

askartelua