Päiväkerhot syyskausi 2024 ja kevätkausi 2025

Seurakunnan varhaiskasvatus tarjoaa monipuolista toimintaa päiväkerhoissa 3-6 -vuotiaille lapsille. Päiväkerhoryhmät kokoontuvat kahdesti viikossa Kirkonkulmassa ja Laurilassa.

Päiväkerhotoiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Toiminta on maksutonta.

Päiväkerhoon ilmoittaudutaan sähköisellä hakulomakkeella keväisin ja kausi kestää elokuusta toukokuulle. Syksyllä on mahdollista aloittaa päiväkerhossa syyslomaan mennessä ja keväällä talvilomaan mennessä. Huomioittehan hakiessanne valintaperusteet.

Vapaita paikkoja voi kysellä myös kesken kauden.

Uutta syksyllä 2024: Iltakerho

Syksyllä 2024 alkaa uutena Iltakerho-ryhmä. Iltakerho kokoontuu tiistai-iltaisin klo 17-19 Kirkonkulman päiväkerhotilassa. Kerho on tarkoitettu 3-6-vuotiaille ja on sisällöltään samankaltainen kuin päiväkerho. Kerhon ohjaajina toimivat lastenohjaajat.

 

Lisätietoja kerhoista ja hakemisesta: Taija Eerola, varhaiskasvatuksen ohjaaja, taija.eerola@evl.fi, p. 050 439 3450

Valintaperusteet:

Lokakuun loppuun mennessä kolme vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhossa elokuussa. Helmikuun loppuun mennessä kolme vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhossa tammikuussa, jos ryhmässä on vapaita paikkoja.

Ikäsäännöstä voidaan poiketa ainoastaan erityistapauksissa.

Päiväkerhoryhmät:

Kirkonkulman päiväkerhotila (Kirkkotie 6): maanantaisin ja torstaisin klo 9-12 sekä tiistaisin ja perjantaisin klo 9- 12 

Laurilan seurakuntakodin päiväkerhotila (Riihitie 2): tiistaisin ja perjantaisin klo 9-12.

Iltakerhoryhmä:

Kirkonkulman päiväkerhotila (Kirkkotie 6): tiistaisin klo 17-19 (3-6- vuotiaat)

 

 

 

 

 

 

Päiväkerholainen syö eväitä.