Päiväkerhot

Monipuolista toimintaa, yhteistä tekemistä ja leikin lumoa 3-6 -vuotiaille lapsille. Lapset leikkivät, liikkuvat sisällä ja ulkona, askartelevat, laulavat ja hiljentyvät yhteisessä kynttilähetkessä.

Päiväkerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa joko kaksi tai kolme tuntia kerrallaan. Kahden tunnin kerhot ovat aamupäivisin niissä kerhopisteissä, joissa on koululaisten iltapäivätoimintaa (Haarajoki, Kirkonkulma, Loutti ja Mankala).

Turvallisesta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Päiväkerhotoiminta on maksutonta.

Haku päiväkerhoihin kaudelle 2019-2020

Haku päiväkerhoihin kaudelle 2019-2020 on 11.-31.3.2019. Sähköinen ilmoittautuminen on päättynyt, mutta voit vielä ilmoittautua mukaan sähköpostitse osoitteeseen jonna.vehmassalo(at)evl.fi. Viestissä mainittava lapsen nimi, syntymäaika, yhteystiedot ja toive kerhopaikasta.

Paikkaa voi hakea koko kaudeksi (syksy ja kevät) tai ainoastaan syyskaudeksi. Myös kevätkaudeksi voi hakea paikkaa jo nyt. Vahvistus kerhopaikasta lähetetään sähköpostitse huhtikuun aikana. On tärkeää, että sähköpostiosoite on kirjoitettu hakulomakkeelle oikein. Joskus sähköposti saattaa päätyä roskaposti-kansioon, joten kannattaa myös tarkistaa sieltä, jos vahvistusta ei huhtikuun loppuun mennessä ole saapunut. 

Valintaperusteet:

31.10.2019 mennessä 3 vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhon elokuussa 2019.

29.2.2020 mennessä 3 vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhon tammikuussa 2020, jos vapaita paikkoja on.

Ikäsäännöistä voidaan poiketa ainoastaan erityisin perustein.

Jos ryhmään on enemmän hakijoita kuin paikkoja, täytetään paikat ikäjärjestyksessä vanhimmasta alkaen.

Huomioittehan, että päiväkerhoryhmä perustetaan siinä tapauksessa, jos ryhmään on riittävästi hakijoita.

 

 

 

 

 

askartelua