PERHEKERHOT OVAT KESÄTAUOLLA JA JATKUVAT TAAS 22.8.2022 ALKAEN.

Eka vauva -kerho

Keskiviikkoisin klo 13-14.30 Loutin kerhotalolla, Harjutie 2 B.

Torstaisin klo 13-14.30 Laurilan seurakuntakodilla, Riihitie 2.

Eka vauva -kerho on tarkoitettu ensimmäistä lastansa odottaville vanhemmille ja perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva.

Tervetuloa viettämään yhteistä hyvää hetkeä. Vaihdamme ajatuksia ja kokemuksia kahvikupposen äärellä.

Taaperokerho

Perjantaisin klo 9.30-11.00 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6 H.

Yhdessäoloa ja tekemistä perheille, joissa noin 1-2 -vuotias taaperoikäinen lapsi. Myös pienemmät sisarukset tervetulleita.

Musaolkkari

Maanantaisin klo 17.30–19 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6.

Iltaperhekerho kaikenikäisille lapsille huoltajineen. Yhteinen musahetki klo 17.30-18, jonka jälkeen vapaata leikkiä. Tarjolla iltapalaa. Saavu oman aikataulusi mukaan.

Liikkuva perhekerho

Maanantaisin klo 9.30-11 seurakuntatalon liikuntahallissa (käynti Yhteiskoulun puoleisesta päädystä), Kirkkotie 1 C.

Liikutaan yhdessä perheen kanssa. Mukaan juomapullo ja ja verkkarit tai muut mukavat vaatteet.

Perhetupa

Maanantaista perjantaihin klo 9-15, keskiviikkona klo 12-15 Loutin kerhotalolla, Harjutie 2 B.

Loutin kerhotalo avoinna joka arkipäivä aamusta iltapäivään, paitsi keskiviikkona vain iltapäivisin. Tule oman aikataulusi mukaan! Yhdessäoloa, keskustelua, leikkiä ja puuhaa kaikenikäisille. Tiistaisin tarjolla maksuton lounas klo 10.30-11.45. Lisäksi muutamissa päivissä erillistä teemaohjelmaa, johon voi halutessaan osallistua.

Keskiviikkoisin klo 13-14.30 Eka vauva

Kerho perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva sekä ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille.

Torstaisin klo 9.30-10 Perhepyhis

Tule tutkimaan ja leikkimään pyhän äärelle yhdessä lapsen kanssa.

Perjantaisin klo 9.30-10 Musatupa

Iloitaan yhdessä musiikista soittaen, laulaen, leikkien ja liikkuen.

Nuoret äidit

Tiistaisin klo 15.00-16.30 Kirkonkulman nuortentilassa,

Koetko, että olet tullut nuorena äidiksi ja kaveripiirisi ei välttämättä ole samassa tilanteessa kanssasi? Täällä pääset jakamaan kokemuksia samassa elämäntilanteessa olevien kanssa ja ihan vaan olemaan sinä juuri sellaisena kuin olet lapsesi kanssa.  Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.

Tapaamistupa

Tiistaisin klo 9.30-11 Mankalan kerhohuoneella, Kytötie 73-75.

Torstaisin klo 9.30-11 Haarajoen kerhohuoneella, Haarajoenkatu 2.

Tule tapaamaan muita alueella asuvia kahvikupposen äärelle. Tapaamistupa on avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille.