Perhekerhot syyslomalla 17.-21.10.2022, Loutin tupa avoinna myös syyslomalla joka päivä klo 9-15!

Eka vauva -kerho

Keskiviikkoisin klo 13-14.30 Loutin kerhotalolla, Harjutie 2 B.

Torstaisin klo 13-14.30 Laurilan seurakuntakodilla, Riihitie 2.

Eka vauva -kerho on tarkoitettu ensimmäistä lastansa odottaville vanhemmille ja perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva.

Tervetuloa viettämään yhteistä hyvää hetkeä. Vaihdamme ajatuksia ja kokemuksia kahvikupposen äärellä.

Taaperokerho

Perjantaisin klo 9.30-11.00 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6 H.

Yhdessäoloa ja tekemistä perheille, joissa noin 1-2 -vuotias taaperoikäinen lapsi. Myös pienemmät sisarukset tervetulleita.

Musaolkkari

Maanantaisin klo 17.30–19 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6.

Iltaperhekerho kaikenikäisille lapsille huoltajineen. Yhteinen musahetki klo 17.30-18, jonka jälkeen vapaata leikkiä. Tarjolla iltapalaa. Saavu oman aikataulusi mukaan.

Liikkuva perhekerho

Maanantaisin klo 9.30-11 seurakuntatalon liikuntahallissa (käynti Yhteiskoulun puoleisesta päädystä), Kirkkotie 1 C.

Liikutaan yhdessä perheen kanssa. Mukaan juomapullo ja ja verkkarit tai muut mukavat vaatteet.

Loutin tupa

Maanantaista perjantaihin klo 9-15, keskiviikkona klo 12-15 Loutin kerhotalolla, Harjutie 2 B.

Loutin kerhotalo avoinna joka arkipäivä aamusta iltapäivään, paitsi keskiviikkona vain iltapäivisin. Tule oman aikataulusi mukaan! Yhdessäoloa, keskustelua, leikkiä ja puuhaa kaikenikäisille. Tiistaisin tarjolla maksuton lounas klo 10.30-11.45. Lisäksi muutamissa päivissä erillistä teemaohjelmaa, johon voi halutessaan osallistua.

Maanantaisin klo 9-14 Taidetupa

Maalaillaan, askarrellaan, piirretään ja tehdään yhdessä luovia töitä vaihtuvin teemoin.

Keskiviikkoisin klo 13-14.30 Eka vauva

Kerho perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva sekä ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille.

Torstaisin klo 9.30-10 Perhepyhis

Tule tutkimaan ja leikkimään pyhän äärelle yhdessä lapsen kanssa. Perhepyhiksessä tutustutaan yhdessä Raamatun kertomuksiin laulaen, leikkien ja hiljentyen.

Perjantaisin klo 9.30-10 Musatupa

Iloitaan yhdessä musiikista soittaen, laulaen, leikkien ja liikkuen.

Nuoret äidit

Tiistaisin klo 15.00-16.30 Kirkonkulman nuortentilassa,

Koetko, että olet tullut nuorena äidiksi ja kaveripiirisi ei välttämättä ole samassa tilanteessa kanssasi? Täällä pääset jakamaan kokemuksia samassa elämäntilanteessa olevien kanssa ja ihan vaan olemaan sinä juuri sellaisena kuin olet lapsesi kanssa.  Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.

Tapaamistupa

Tiistaisin klo 9.30-11 Mankalan kerhohuoneella, Kytötie 73-75.

Torstaisin klo 9.30-11 Haarajoen kerhohuoneella, Haarajoenkatu 2.

Tule tapaamaan muita alueella asuvia kahvikupposen äärelle. Haarajoen tapaamistuvalla tarjolla maksuton aamupala. Tapaamistupa on avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille.

Joutsikin olkkari

Tiistaisin klo 9-12 Perhetalo Joutsikin tiloissa, Naavatie 1.

Tule leikkimään ja viettämään aikaa oman aikataulusi mukaan. Perhetalon pihalla on myös kiva puisto, jossa voi leikkiä. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa.