Leirit ja retket lapsille ja perheille

Leirillä liikutaan, leikitään, tarinoidaan, askarrellaan, lauletaan, hiljennytään, uidaan ja syödään. Yhdessä on mukavaa!

TÄYNNÄ! Perheiden retkipäivä la 25.5.2019 Launeen leikkipuistoon, Lahteen TÄYNNÄ!

Retkipäivä sai suuren suosion ja on nyt täynnä. Varasijoille on vielä mahdollista ilmoittautua.

Lähtö klo 9 kirkon alaparkkipaikalta. Paluu klo 15 maissa. Retkeilemme yhdessä bussilla Launeen leikkipuistoon. Perhepuistossa on omatoimista ulkoilua, mutta yhdessä grillaamme makkaraa. Lopuksi pysähdymme Launeen kirkossa pieneen kirkkohetkeen. Hinta 6 euroa / aikuinen ja 3 euroa / lapsi.

--> TÄYNNÄ! Mahdollisuus ilmoittautua varasijalle!

Lisätiedot: Hanne Lukkari, p. 050 343 1906, hanne.lukkari@evl.fi

--> Launeen leikkipuisto
--> Launeen kirkko

Lasten päiväleiri (2012-2014 synt.) 17.-19.6.2019 Leiriniemessä

Leirillä vielä muutama paikka vapaana!

Mukavaa yhdessäoloa, liikuntaa ja musiikkituokioita. Leirille lähdetään päivittäin kirkon alaparkkipaikalta klo 9. Paluu Järvenpäähän noin klo 15.30.

Leirimaksu 14 € / päivä

Lisätiedot:
Lastenohjaaja Anne Vuori, p. 050 462 4351

Kesän perheleirit Leiriniemessä

• ti-to 23.-25.7.2019

• pe-su 26.-28.7.2019

Iloista yhdessäoloa perheen kanssa!

Leirillä uidaan, saunotaan, paistetaan makkaraa, pelaillaan ja leikitään. Leirin ohjelma sopii kaikenikäisille lapsille. Kesällä järjestetään kaksi leiriä. Leiripaikan voi saada toiselta leiriltä. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin siten, että ensikertalaiset ovat etusijalla.

Hinta 67 € / aikuinen ja 31 € / lapsi. Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla sekä monipuolisen leiriohjelman. Jos tulet bussikuljetulla Kirkonmäeltä leiriniemeen, niin leirimaksuun lisätään 5€ / aikuinen. Bussikuljetus lapsille on ilmainen. Paikka bussiin varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirimaksuun voi anoa taloudellisin perustein vapautusta tai huojennusta diakoniatoimistosta. Avustuksen voi saada kerran kahdessa vuodessa.

Tästä verkkoilmoittautumiseen!

Lisätiedot: seurakuntapastori Hanne Lukkari, p. 050 343 1906, hanne.lukkari@evl.fi.

lapset leirillä