Leirit ja retket lapsille ja perheille

Leirillä liikutaan, leikitään, tarinoidaan, askarrellaan, lauletaan, hiljennytään, uidaan ja syödään. Yhdessä on mukavaa!

Syksyn perheleiri

9.-11.10.2020 Leiriniemessä

Viikonloppuleirillä vietetään yhteistä aikaa oman perheen ja muiden perheiden kesken.

Leirin teemana on "valo". Pohdimme valon merkitystä ja muotoja leikkien, askarrellen ja pyhän ääreen pysähtyen. Leirillä on myös runsaasti aikaa kiireettömään olemiseen sekä tietenkin hyvää ruokaa.

Lähtö kirkon alaparkkipaikalta perjantaina klo 17.00 ja paluu sunnuntaina n. klo 16.00.

Hinta 67 €/aikuinen ja 31 €/lapsi. Leirimaksu sisältää täysihoidon omin liinavaattein. Leirimaksun voi sopia maksaa osissa ja leirimaksuun voi hakea taloudellisin perustein maksuvapautusta tai huojennusta diakoniatoimiston kautta. Maksuvapautuksen voi saada kerran kahdessa vuodessa. Ensikertalaisilla on etusija päästä leirille.

Bussikuljetus leirille ja takaisin maksaa 5 €/aikuinen, lapset ilmaiseksi. Paikka bussiin varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen on avoinna 1.9.-27.9.2020. Ilmoittautumisajan umpeuduttua vahvistetaan leiripaikat.

Lisätiedot leiristä: Pastori Maria Puotiniemi, maria.puotiniemi(at)evl.fi, p. 040 689 5299

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Perheiden retkipäivä

Torstaina 15.10.2020 Leiriniemessä

Mukavaa tekemistä, ulkoilua ja pelailua yhdessä perheen kanssa. Retken hinta on 12 € / aikuinen ja lapset ilmaiseksi. Hintaan sisältyy bussikuljetus, ohjelma, lounas ja välipala.

Lähtö klo 9 kirkon yläparkkipaikalta (Kirkkotie 1) yhteisellä bussikuljetuksella Leiriniemeen. Bussi kiertää tarvittaessa Jampan seurakuntakodin (Pihkapolku 2) kautta. Paluukuljetus lähtee Leiriniemestä klo 15 ja palaamme samaa reittiä takaisin kirkolle n. klo 15.30.

Lisätiedot retkestä: Varhaiskasvatuksen ohjaaja Jonna Vehmassalo, jonna.vehmassalo(at)evl.fi, p. 050 439 3450.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

lapset leirillä