Leirit ja retket lapsille ja perheille

Leirillä liikutaan, leikitään, tarinoidaan, askarrellaan, lauletaan, hiljennytään ja syödään. Yhdessä on mukavaa!

 

Perheiden retkipäivä

La 27.5.2023

Toukokuussa teemme koko perheen retken ZippyPark Helsinkiin. Seikkailupuisto ZippyPark Helsingissä on yhteensä 15 seikkailurataa sisältäen viisi lastenrataa ja kaksi harjoistusrataa. Yläradoilla on mahtavat Tarzan- ja"basejump"- hyppytehtävät. Puistosta löytyy tekemistä kaikenikäisille kahdesta ikävuodesta ylöspäin. 

Huom. Ennen ilmoittautumista, tutustuthan ZippyParkin erilaisiin rata- ja toimintavaihtoehtoihin: ZippyPark | Helsinki | Suomi | Seikkailupuisto | Adventure park

Aikaa seikkailupuistossa on noin kolme tuntia. Puistossa on grillipaikka, jossa paistamme makkaraa. Omia eväitä voi myös ottaa retkelle mukaan.

Retken hinta on 15 € / aikuinen ja 10 € / lapsi. Retkimaksuun sisältyy edestakainen kuljetus, lippu puiston seikkailuradoille tai aktiviteetteihin iän / pituuden mukaisesti ja makkarat grillipaikalla.

Retkelle lähdetään Järvenpään kirkon yläparkkipaikalta noin klo 9. Päivän lopuksi vietämme yhteistä kirkkohetkeä noin klo 14, jonka jälkeen lähdemme kotimatkalle. Takaisin Järvenpäähän saavumme klo 16 mennessä.

Lisätietoja: Varhaiskasvatuksen pappi Sanna Hassinen, p. 040 542 2117, sanna.hassinen(at)evl.fi.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Kesän perheleirit

Iloista yhdessäoloa perheen kanssa!

Kesällä 2023 järjestetään kolme leiriä. Leiripaikan voi saada vain yhdeltä leiriltä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin siten, että ensikertalaiset ovat etusijalla. Leiripaikat varmistetaan toukokuussa. 

Leiriniemi 1 pe-su 14.-16.7.2023

Leiriniemi 2 ti-to 18.-20.7.2023

Leiriniemi 3 pe-su 21.-23.7.2023

Leirillä uidaan, saunotaan, paistetaan makkaraa, pelaillaan, leikitään ja ollaan yhdessä Pyhän äärellä. Leirin ohjelma sopii kaikenikäisille.

Hinta 70 € / aikuinen ja 34 € / lapsi, alle 3-vuotiaat maksutta. 

Bussikuljetus maksaa 5 €/aikuinen, lapset ilmaiseksi. Paikka bussiin varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirimaksun voi sovittaessa maksaa osissa ja leirimaksuun voi hakea taloudellisin perustein maksuvapautusta tai huojennusta diakoniatoimiston kautta. Maksuvapautuksen voi saada kerran kahdessa vuodessa.

Lisätietoja: Varhaiskasvatuksen pappi Sanna Hassinen, p. 040 542 2117, sanna.hassinen(at)evl.fi.

Ilmoittaudu mukaan tästä!