Leirit ja retket lapsille ja perheille

Leirillä liikutaan, leikitään, tarinoidaan, askarrellaan, lauletaan, hiljennytään, uidaan ja syödään. Yhdessä on mukavaa!

Perheiden retkipäivä Tykkimäki Actionparkiin, Kouvolaan

Lauantaina 16.5.2020

Lähtö klo 8.30 kirkon yläparkkipaikalta ja paluu noin klo 16 samaan paikkaan. Hinta 10 euroa / aikuinen ja 5 euroa / lapsi sisältäen kuljetuksen ja sisäänpääsyn puistoon. Ruokailu päivän aikana omakustanteisesti. Actionpark sijaitsee Kouvolan Prisma-keskuksessa ja alueella voi nauttia omia eväitä tai Prisma-keskuksen ravintoloista ostettuja ruokia. Ennen kotimatkaa vierailemme Kuusankosken kirkossa, jossa vietämme pienen kirkkohetken.

Lisätietoa kohteesta: Tykkimäki Actionpark

Lisätietoa retkestä: hanne.lukkari(at)evl.fi, p. 050 343 1906.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Huom. Retki on tällä hetkellä täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle.

Yhden vanhemman perheiden leiri

15.-17.5.2020 Leiriniemessä

Viikonloppuleirillä vietetään yhteistä aikaa oman perheen ja muiden perheiden kesken. Leirillä on monenlaista yhteistä tekemistä, saunomista ja ulkoilua. Lähtö kirkon alaparkkipaikalta perjantaina klo 17.30 ja paluu sunnuntaina klo 15.

Hinta 60 €/aikuinen ja 20 €/lapsi. Alle 5-vuotiaat ilmaiseksi. Leirimaksu sisältää täysihoidon omin liinavaattein. Bussikuljetus leirille ja takaisin maksaa 5 euroa / aikuinen, lapset ilmaiseksi. Paikka bussiin varataan ilmoittautumisen yhteydessä. Leirimaksu maksetaan sähköpostiin tulevan linkin kautta.

Leirimaksuun voi anoa taloudellisin perustein vapautusta tai huojennusta diakoniatoimistosta. Avustuksen voi saada kerran kahdessa vuodessa. Avustusta tälle leirille on haettava viimeistään 12.4.2020.

Lisätietoja leiristä: jasmin.anttila(at)evl.fi, p. 040 572 5865.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Kesän perheleirit

Iloista yhdessäoloa perheen kanssa!

Leiriniemi ti 21.–to 23.7.2020,lisätietoja: pastori Hanne Lukkari, p. 050 343 1906, hanne.lukkari@evl.fi

Leiriniemi pe 24.–su 26.7.2020, lisätietoja: diakonissa Pirjo Kultima, p. 050 439 3451, pirjo-liisa.kultima@evl.fi

Leirillä uidaan, saunotaan, paistetaan makkaraa, pelaillaan ja leikitään ja ollaan yhdessä Pyhän äärellä.
Leirin ohjelma sopii kaikenikäisille. Leiripaikan voi saada vain toiselta leiriltä. Leirimaksun voi sopia maksaa osissa ja leirimaksuun voi hakea taloudellisin perustein maksuvapautusta tai huojennusta diakoniatoimiston kautta. Maksuvapautuksen voi saada kerran kahdessa vuodessa. (Maksuvapautushakemus 11.5. mennessä). Ensikertalaisilla on etusija päästä leirille.
Hinta 67 €/aikuinen ja 31 €/lapsi, alle 3 v maksutta. Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla sekä monipuolisen leiriohjelman.
Ilmoittautumisajan umpeuduttua vahvistetaan leiripaikat.

Ilmoittautuminen​ 1.3.–11.5.2020.

Ilmoittadu mukaan tästä