Perhemessut ja tapahtumat

Perhemessu on suunniteltu erityisesti lapsiperheille. Perhemessuun voitte tulla koko perhe yhdessä tai lapsi vanhemman tai vaikka kummin tai isovanhemman kanssa.

Vauvan päivä -tapahtuma

Vauvan päivä pe 24.9. klo 10-13 seurakuntasalissa, Kirkkotie 1 A.
Tapahtuma suunnattu kaikille perheille, joissa on vauva tai jotka odottavat lasta. Tarjolla baby-brunssi ja mahdollisuus tutustua eri toimijoihin ja palveluihin, joita Järvenpäässä on tarjolla vauvaperheille. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä monen eri toimijan kanssa. Tervetuloa käymään sinulle sopivana aikana.

4-vuotiaiden synttärit

4-vuotiaden synttärit järjestetään ennakkotiedoista poiketen lauantaina 9.10. klo 15.00 alkaen. Aiempi syysesitteessä ilmoitettu päivämäärä oli 4.9. ja koronarajoitusten vuoksi jouduimme siirtämään synttäripäivää vähän eteenpäin. Kaikille 2017-syntyneille Järvenpään seurakunnan jäsenille tulee lähiaikoina kutsukirje postitse tapahtumaan.