Loutin tupa on Järvenpään seurakunnan järjestämä, Järvenpään keskustan tuntumassa sijaitseva kaikenikäisille avoin vertaistoiminnan ja kohtaamisen paikka. Tilat ovat lapsiystävälliset ja helppokulkuiset. Tuvan ovet ovat avoinna joka arkipäivä ja toiminta on kävijöille maksutonta.

Tuvan toimintaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja paikalle saa tulla silloin, kun se omaan aikatauluun parhaiten sopii. Tuvassa on päivittäin paikalla seurakunnan henkilökuntaa, joilta on mahdollisuus saada keskusteluseuraa, ohjausta ja tukea. Tuvassa on tarjolla päivittäin kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Keittiöstä löytyy myös omien eväiden lämmitysmahdollisuus.

Loutin tuvan tiloissa kokoontuu kaikenikäisten avoimen toiminnan lisäksi niin seurakunnan omia kuin myös yhteistyökumppanien erilaisia vertaisryhmiä.

AJANKOHTAISTA:

To 30.3.2023 n. klo 10 alkaen: Voimistelu- ja urheiluseura Elise Järvenpää esittää voimistelijoiden kilpaohjelmia ja tarjoavat kävijöille voimistelutuokion

Ma 3.4.2023 klo 9.30- 11: Liikkuva perhekerho goes Loutti

Ke 5.4.2023 klo 13: Ekavauva- kerhossa vierailemassa Sanna- pappi

Pe 7.4- ja Ma 10.4.2023 Loutin tupa suljettu. Hyvää Pääsiäistä!

Ma 17.4 klo 10: Miten hyödyntää vyöhyketerapiaa kotona? Tervetuloa ohjattuun vyöhyketerapiatuokioon äitiys- ja vauvavyöhyketerapeutti Sonja Avoniuksen opastuksella!

To 20.4.2023 klo 9- 15: Lapsi- ja perhekuvauspäivä. Valokuvaajana Sonja Suominen Kuvamuisto Oy. Varaa oma aikasi etukäteen osoitteesta kuvamuisto.fi 

To 28.4.2023 Loutin tupa avoinna klo 9- 12: VAPPURIEHA (ohjelma tarkentuu myöhemmin)

8.3.2023 alkaen klo 12- 15 keskiviikkoisin: Neulontatupa: Neulontatupa on matalan kynnyksen neulomis- ja kahvittelukerho kaikenikäisille, jonne voi tulla vaikka peukalo keskellä kämmentä. Mukaan voi tuoda omat kutimet ja langat, talon puolesta myös välineitä tarjolla. Tervetuloa! 

Loutin tuvan viikko-ohjelma:

Loutin tuvassa järjestetään päivittäin pientä ohjattua toimintaa. Toimintatuokiot ovat suunniteltu nuorimmat kävijät huomioon ottaen, mutta kaikenikäiset voivat niihin halutessaan osallistua.

Maanantai: Taidetupa klo 9-14. Taidetuvassa vaihtuvin teemoin maalaillaan, askarrellaan, piirretään ja tehdään yhdessä luovia töitä

Tiistai: Soppatupa klo 10.30-11.45. Soppatuvassa on tarjolla viikoittain vaihtuva ilmainen lounas.

Keskiviikko: Ekavauva -kerho klo 13-14.30: Ekavauva- kerho on tarkoitettu perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva sekä ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille. Keskustelua, vauva- arjen jakamista ja ajatusten vaihtoa.

Alkaen 8.3.2023 keskiviikkoisin: Neulontatupa klo 12- 15: Neulontatupa on matalan kynnyksen neulomis- ja kahvittelukerho kaikenikäisille, jonne voi tulla vaikka peukalo keskellä kämmentä. Mukaan voi tuoda omat kutimet ja langat, talon puolesta myös välineitä tarjolla. 

Torstai: Avointen ovien tupa klo 9- 15: Avointen ovien tuvassa leikitään ja puuhastellaan yhdessä

Perjantai: Musatupa klo 9.30- 10.00: Musatuvassa lauletaan, leikitään ja soitetaan yhdessä

Loutin tupa on avoinna arkisin:

Maanantai, tiistai, torstai ja perjantai klo 9- 15.00 ja keskiviikko klo 12- 15.00

Osoite: Harjutie 2b, 04400 Järvenpää

Lapset taiteilee.