Rippikoulu

Rippikoulu on eräänlainen matka siihen uskoon, johon sinut on kastettu. Jos sinua ei ole kastettu, voidaan sinut kastaa rippikoulusi yhteydessä, ennen konfirmaatiota. Rippikoulussa tutustut myös itseesi, omaan elämääsi ja omiin ajatuksiisi. Opit tuntemaan uusia ihmisiä ja saat uusia kavereita ja valtavasti muistoja.

Vuoden 2022 rippikoulut

Rippikoulujen 2022 vanhempainiltatallenteen voit katsoa  verkossa.

Vuoden 2022 rippikouluihin voi ilmoittautua näiden sivujen kautta 27.9.-10.10.2021.

Ilmoittaudu TÄSTÄ

• Rippikoulutyöntekijät kiertävät Järvenpään yläkouluilla viikolla 38 (20.9. alkaen) kertomassa rippikouluista.
  • Rippikoulujen vanhempainilta ma 20.9.2021 klo 18-19 (kahvit 17.30. alkaen) Seurakuntasalissa.

Satelliittirippikoulu

Joka vuosi noin 25 nuorta käy rippikoulun muualla kuin Järvenpään seurakunnan järjestämänä.

Järvenpäässä heitä kutsutaan satelliittirippikoululaisiksi.

Satelliittiriparilainen ilmoittautuu järjestävän järjestön kautta sekä myös TÄÄLTÄ

Kysy lisää rippikouluista:

Maria Puotiniemi