Rippikoulu

Rippikoulu on tutkimusmatka kristilliseen uskoon, johon liitytään kasteessa. Voit tulla mukaan, jos sinut on jo kastettu tai pohtiaksesi, haluatko tulla kastetuksi ja liittyä kirkon jäseneksi. Rippikoulussa tutustut myös itseesi, omaan elämääsi ja omiin ajatuksiisi. Opit tuntemaan uusia ihmisiä ja saat uusia kavereita ja valtavasti muistoja.

RIPPIKOULUT 2025

Vuoden 2025 rippikouluihin ilmoittautuminen alkaa ma 23.9.2025.

Kierrämme Järvenpään kouluilla kertomassa riparivaihtoehdoista. Kauden 2025 riparit julkaistaan viikolla 38.

RIPPIKOULUN MUUALLA KÄYVÄT ELI SATELLIITIT

Rippikoulu on mahdollista käydä esim järjestön, harrasteseuran tai herätysliikkeen järjestämänä. Jos käyt riparin muuten kuin Järvenpään seurakunnan järjestämänä, niin ilmoita tietosi tästä linkistä (aukeaa 23.9.2024) Saat kevääksi 2025 tietoa kokoontumisista. Satelliittien kevään infokirje löytyy myöhemmin täältä.

ERITYISRIPPIKOULU

Erityistä tukea tarvitseville nuorille on tarjolla oma rippikouluryhmänsä (esim. kehitysvamma, autismi). Rovastikunnallinen erityisrippikoululeiri järjestetään Keravan seurakunnan leirikeskuksessa Nuottakodossa 24.6-27.6.2024.
Tutustumisviikonloppu järjestetään 27.-28.4.2024.
Konfirmaatio on sunnuntaina 30.6.2023 klo 10 Keravan kirkossa.
Hinta 160 euroa.

HUOM Leirille voi osallistua myös päiväkävijänä

Ilmoittaudu erityisrippikouluun TÄSTÄ

Jos haluat keskustella muista mahdollisuuksista erityisrippikoulun käymiseksi,voit ottaa yhteyttä kehitysvammaistyön pappiin