Sururyhmät

Seurakunta järjestää läheisensä menettäneille vertaisryhmiä, sururyhmiä. Näissä suljetuissa pienryhmissä on mahdollisuus käsitellä kuolemaa ja menetystä keskustellen, kysellen ja omia tunteita ilmaisten.

Uudet ryhmät alkavat keväisin ja syksyisin, ovat määräaikaisia ja kokoontuvat noin seitsemän kertaa. Ryhmiä ohjaavat papit ja diakoniatyöntekijät.

Syksyn sururyhmä kokoontuu ensimmäisen kerran torstaina 3.10. osoitteessa: Kirkkotie 1, Seurakuntatalon Takkahuone. Kokoontuminen on joko iltapäivällä tai illansuussa riippuen ryhmään ilmoittautuneiden tilanteesta. Kellonaika täsmentyy ilmoittautumisten jälkeen. Sururyhmä kokoontuu ensimmäisen kerran jälkeen torstaisin 10.10., 17.10., 24.10., 31.10., 7.11., 14.11., 21.11. ja tarvittaessa 28.11.

Tiedustelut ja sururyhmään ilmoittautuminen 10.-19.9. välisenä aikana tiistaisin ja torstaisin klo 13-15 diakonissa Marketta Hyytiäiselle puh. 050 436 0548. Sururyhmään pääsy vahvistetaan ilmoittautuneille viikolla 39.

Jos ryhmän sijaan kaipaat henkilökohtaista keskustelua, otathan yhteyttä seurakuntaan.

Sururyhmien toiminnasta vastaa seurakuntapastori Krista Valtonen, p. 050 406 8033, krista.valtonen@evl.fi.

Yhdessä Keravan ja Tuusulan seurakuntien kanssa järjestetään kerran vuodessa sururyhmä itsemurhan tehneiden omaisille, mistä ilmoitetaan erikseen.

Nainen ja perhosia usvassa.