Sururyhmät

Seurakunta järjestää läheisensä menettäneille vertaisryhmiä, sururyhmiä. Näissä suljetuissa pienryhmissä on mahdollisuus käsitellä kuolemaa ja menetystä keskustellen, kysellen ja omia tunteita ilmaisten.

Uudet ryhmät alkavat keväisin ja syksyisin, ovat määräaikaisia ja kokoontuvat noin seitsemän kertaa. Ryhmiä ohjaavat papit ja diakoniatyöntekijät. Jos kaipaat henkilökohtaista keskustelua, otathan yhteyttä seurakuntaan.

Sururyhmien toiminnasta Järvenpään seurakunnassa vastaa seurakuntapastori Krista Valtonen, p. 050 406 8033, krista.valtonen@evl.fi.

Kevät 2020 - Sururyhmä läheisensä menettäneille

Ryhmässä keskustellaan läheisen kuolemaan ja suruun liittyvistä asioista ja tunteista luottamuksellisessa pienryhmässä. Ryhmä kokoontuu torstaisin alkaen 27.2. seurakuntakeskuksen takkahuoneessa, Kirkkotie 1C.

Mainitse ilmoittautuessasi, sopiiko sinulle paremmin päiväryhmä klo 14-15.30 vai iltaryhmä 18-19.30. Muodostamme 1-2 ryhmää tarpeen mukaan. Ohjaajina ovat pappi Anu Sorjonen ja diakoni Seija Heiskanen.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen 29.1.-13.2.2020 Seija Heiskaselle puhelimitse keskiviikkoisin ja torstaisin klo 14-16 p. 050 434 4822 tai sähköpostitse seija.a.heiskanen@evl.fi

Nainen ja perhosia usvassa.