Sururyhmät

Seurakunta järjestää läheisensä menettäneille vertaisryhmiä, sururyhmiä. Näissä suljetuissa pienryhmissä on mahdollisuus käsitellä kuolemaa ja menetystä keskustellen, kysellen ja omia tunteita ilmaisten.

Uudet ryhmät alkavat keväisin ja syksyisin, ovat määräaikaisia ja kokoontuvat noin seitsemän kertaa. Ryhmiä ohjaavat papit ja diakoniatyöntekijät. Jos kaipaat henkilökohtaista keskustelua, otathan yhteyttä seurakuntaan.

Syksyn 2020 sururyhmä on alkanut. Uusi aloittava ryhmä vuonna 2021 (tietoja tulee lähempänä nettisivuille ja lehteen).

Keski-Uudellamaalla järjestetään vuorovuosin Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa oma sururyhmä itsemurhan tehneiden omaisille. Kysy lisätietoja sururyhmistä vastaavilta työntekijöiltä.

Sururyhmien toiminnasta Järvenpään seurakunnassa vastaa seurakuntapastori Krista Valtonen, p. 050 406 8033, krista.valtonen@evl.fi.

Lue myös: Sururyhmä itsemurhan tehneiden omaisille

Enkelipatsas hautamuistomerkillä.