Lnak - isostoimintaa Järvenpään malliin

Järvenpään seurakunnan isoskoulutusta ja isostoimintaa yleensäkin kutsutaan nimellä Lapsi- ja nuorisotyön avustajakoulutus (Lnak tai tuttavallisemmin "nakki"). Lnak-koulutusta on mahdollista käydä halutessaan jopa neljä vuotta. Neljäs vuosi on apuohjaaja- eli aparikoulutus.

Koulutus antaa valmiuksia toimia avustajana lasten ja nuorten leireillä, rippikouluissa, perheleireillä, kerhonohjaajana, lasten kirkkohetkien ohjaajana ja monissa muissa seurakunnallisissa tehtävissä.

Jos olet aiemmin ollut Lnak:ssa, olet lämpimästi tervetullut jatkamaan. Jos olet tämän vuoden rippikoululainen ja haluaisit aloittaa isostoiminnan, olet tervetullut aloittamaan Lnak 1 -koulutuksen. Lisätietoja Lnak 1 -koulutuksesta voit lukea --> tästä.

Lnak 1 eli ensimmäisen vuoden isoskoulutuksen osalta voit valita joko tiistairyhmän tai torstairyhmän. Kumpikin Lnak 1-ryhmä kokoontuu klo 18-20 Kirkonmäellä. Lnak-vuosikurssit 2-4 kokoontuvat syys- ja kevätkaudella tiistaisin klo 18 Kirkonmäellä.

• Lnak 1 eli aloittavat isoskoulutuslaiset voivat syksyllä valita joko tiistai- tai torstairyhmän klo 18 – n. 20.
  • Lnak 2 syventää isoskoulutusta, joka viikko tiistaisin
  • Lnak 3 perehtyy vuorovaikutukseen, kokoontumiskerrat noin joka toinen viikko tiistaisin
  • Lnak 4 on apuohjaajakoulutus ja kokoontuu tiistaisin n kerran kuussa.

Lisäksi koulutukseen kaikkien ryhmien osalta kuuluu pari koulutusleiriä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana sekä mahdollisesti muuta osallistumista seurakunnan toimintaan. Koulutus on muuten maksuton, mutta viikonlopun koulutusleirien osalta leirimaksu on 25 €/leiri.

Kaikki Lnak-ryhmät aloittavat syyskuun alussa. Seuraa ilmoittelua täällä ja instassa @kirkonmaki

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen

Voit ilmoittautua mukaan seuraavan linkin kautta:

--> Ilmoittautuminen isoskoulutukseen

Isoset muualla