Tule mukaan kansainväliseen toimintaan

Kansainvälistä toimintaa on Järvenpään seurakunnassa sekä Suomeen muualta muuttaneille että täällä aina asuneille. Tule mukaan! Tai kiinnostaako sinua kansainvälinen toiminta maailmalla? Haluatko kotoa käsin osallistua elämään muualla maailmalla?

 

Monikielinen ja -kulttuurinen seurakuntamme

Welcome to Järvenpää Lutheran Church

по-русски

 

Kevät 2023

Kansainvälinen kokkikerho

Paikka: Rinkulan Olohuone, Louhelankuja 1, Järvenpää.

Aika: Torstaisin 12.1.–25.5.2023 klo 17–21.

Poikkeuspäivät: Torstaina 23.2., 20.4., 27.4. ja 18.5.2023 ei kokkikerhoa.

Lisätietoja: Anne Saarinen p. 050 462 4068

Maksuton kansainvälinen kokkikerho on suunnattu maahan muuttaneille, jotka ovat kiinnostuneet oppimaan tekemään hyvää kotiruokaa.

Lastenhoito on järjestetty. Tervetuloa!

International Cooking club


Address: Rinkulan Olohuone, Louhelankuja 1, Järvenpää.

Time: On Thursdays from 12th Jan until 25th May 2023 at 5:00–21:00 pm.

Exceptions: No club on 23rd Feb, 20th Apr, 27th Apr and 18th May.

More information: Anne Saarinen at tel. 050 462 4068 International cooking club is organized for immigrants who are interested in learning and cooking tasty food. Babysitting is organized by the house. Welcome!

Ottaisitko kummilapsen?

Yhdenkin lapsen kouluttaminen antaisi toivoa koko perheelle.

Kehittyvissä maissa luku- ja kirjoitustaito on pitkä askel parempaan tulevaisuuteen. Lasten koulunkäynnille on kuitenkin paljon esteitä. Kehittyvien maiden lapset joutuvat usein osallistumaan kodin töihin ja jopa ansiotyöhön. Yhdenkin lapsen kouluttaminen antaisi toivoa koko perheelle, mutta rahat tarvitaan elämiseen. Koulumaksut saattavat olla korkeat eikä pakolliseen koulupukuun ole varaa.

Kummilapsitoiminnan tarkoituksena on auttaa lasta saamaan koulutusta, hoitoa ja kuntoutusta. Kummiksi voi ryhtyä yksityinen henkilö tai ryhmä. Kummin tärkein tehtävä on rukoilla lapsen puolesta. Kummin toivotaan sitoutuvan lapsen tukemiseen vähintään kahdeksi vuodeksi. Avustussumma vaihtelee kohdemaan hintatason ja lapsen tarpeiden mukaan.

Kummilapsitoiminta on mukava, helppo ja henkilökohtainen tapa tehdä lähetystyötä.
 
Lisätietoja lähetyssihteeri Satu Koskimaa satu.koskimaa@evl.fi
 

Lähetystyö

Lähetystyö korostaa ihmisten tasavertaisuutta Jumalan luomina ja lunastamina. Tutustu Järvenpään seurakunnan lähetystyöhön ja nimikkolähetteihin.