Ilmoittautuminen vuoden 2023 rippikouluihin 26.9.-9.10.2022

OHJEITA ILMOITTAUTUMISEEN:

Täytä lomake yhdessä kotiväen kanssa. Valitse rippikouluvaihtoehdoista vähintään viisi sinulle sopivaa vaihtoehtoa (ryhmätoive) Kun olet täyttänyt lomakkeen, paina ”lähetä”. Sen jälkeen avautuu ilmoitus hyväksytystä ilmoittautumisesta. Tarkista sähköposti, saat vahvistuksen ilmoittautumisesta. Säilytä saamasi sähköposti.

Yhteen rippikouluryhmään valitaan 25 oppilasta. Valitse valikoimasta viisi sinulle mieluisinta leiriä, ja kirjaa ne hakemukseen.

Sähköinen hakemus vaatii sinua esittämään kaikki viisi ryhmätoivetta. Hakemusta, jossa olisi vain yksi tai kaksi toivetta ei voi palauttaa. Jos harrastuksen tai perhetilanteen vuoksi sinulla on vain muutama leiri, jotka sinulle todella käyvät, laita hakemuksen loppuun sattumanvaraisesti joitakin leirejä. Kirjoita sitten ”Muuta huomioitavaa”- kohtaan, mitkä esittämistäsi leireistä todella käyvät, ja mitkä eivät ja miksi. Tällaiset tapaukset ovat aina poikkeuksia ja vaativat hyvät perustelut.

Huom. Cityriparille (myös city - kevät) hakevat pääsevät poikkeuksetta ryhmään – joka tapauksessa järjestelmä vaatii täyttämään kaikki viisi vaihtoehtoa.

Kaverin kanssa?

Sinulla on mahdollisuus hakea yhden tai kahden kaverisi kanssa samalle leirille. Jos haluatte samalle leirille, toimikaa näin:

Voit hakea yhden tai kahden kaverisi kanssa samalle leirille.

Jos haluatte samalle leirille, toimikaa näin:

 

1. Selvittäkää riparivaihtoehdoista ne viisi, jotka sopivat teille kaikille.

Sopikaa keskenänne, kuka ilmoittautuu ensimmäisenä.

2. Ensimmäinen ilmoittautuja syöttää hakemukseen sovitut viisi leirivaihtoehtoa, (täyttää myös hakemuksensa muut kohdat), ja painaa lopuksi ”Lähetä”.

3. Tietokone ilmoittaa hakijalle kaverikoodin.

4. Eka ilmoittautuja antaa koodin yhdelle tai max kahdelle kaverilleen.

5. Kaverit tekevät oman ilmoittautumisen netissä, ja syöttävät vaan syöttävät ”kaverikoodi-kenttään” saamansa kaverikoodin ja painavat ”Hae-näppäintä”.

6. Ohjelma täyttää automaattisesti hakemukseen samat leiripaikat kuin ensimmäisellä ilmoittautujalla. Näitä hakemuksia käsitellään tästä lähtien yhtenä yksikkönä, ja ne sijoitetaan samalle leirille.


Ilmoittautuminen rippikouluun (Järvenpään seurakunnan rippikoulut, linkki aukeaa 26.9.2022)

Ilmoittautuminen sateliittirippikouluun (rippikoulu muualla, linkki aukeaa 26.9.2022)