Ilmoittautuminen vuoden 2022 rippikouluihin 27.9.-10.10.2021

OHJEITA ILMOITTAUTUMISEEN:

Täytä lomake yhdessä kotiväen kanssa. Valitse rippikouluvaihtoehdoista vähintään viisi sinulle sopivaa vaihtoehtoa (ryhmätoive) Kun olet täyttänyt lomakkeen, paina ”lähetä”. Sen jälkeen avautuu ilmoitus hyväksytystä ilmoittautumisesta. Tarkista sähköposti, saat vahvistuksen ilmoittautumisesta. Säilytä saamasi sähköposti.

Yhteen rippikouluryhmään valitaan 25 oppilasta. Valitse valikoimasta viisi sinulle mieluisinta leiriä, ja kirjaa ne hakemukseen.

Sähköinen hakemus vaatii sinua esittämään kaikki viisi ryhmätoivetta. Hakemusta, jossa olisi vain yksi tai kaksi toivetta ei voi palauttaa. Jos harrastuksen tai perhetilanteen vuoksi sinulla on vain muutama leiri, jotka sinulle todella käyvät, laita hakemuksen loppuun sattumanvaraisesti joitakin leirejä. Kirjoita sitten ”Muuta huomioitavaa”- kohtaan, mitkä esittämistäsi leireistä todella käyvät, ja mitkä eivät ja miksi. Tällaiset tapaukset ovat aina poikkeuksia ja vaativat hyvät perustelut.

Huom. Cityriparille hakevat pääsevät poikkeuksetta joko city1 tai city2 ryhmään – joka tapauksessa järjestelmä vaatii täyttämään kaikki viisi vaihtoehtoa.

Kaverin kanssa?

Sinulla on mahdollisuus hakea yhden tai kahden kaverisi kanssa samalle leirille. Jos haluatte samalle leirille, toimikaa näin:

1. Selvittäkää leirivaihtoehdoista ne viisi, jotka sopivat teille kaikille. Sopikaa keskenänne, kuka ilmoittautuu ensimmäisenä.

2. Ensimmäinen ilmoittautuja syöttää rippikouluhakemukseen sovitut viisi leirivaihtoehtoa, (täyttää myös hakemuksensa muut kohdat), ja painaa lopuksi ”Lähetä”.

3. Tietokone ilmoittaa nyt hakijalle kaverikoodin.

4. Ensimmäinen ilmoittautuja antaa tuon koodin yhdelle tai korkeintaan kahdelle kaverilleen.

5. Kaverit tekevät oman ilmoittautumisensa netissä, mutta eivät syötä hakemukseen leirivaihtoehtoja vaan sen sijaan syöttävät ”kaverikoodi-kenttään” saamansa kaverikoodin ja painavat ”Hae-näppäintä”.

6. Ohjelma täyttää automaattisesti hakemukseen samat leiripaikat kuin ensimmäisellä ilmoittautujalla. Näitä hakemuksia käsitellään tästä lähtien yhtenä yksikkönä, ja ne sijoitetaan samalle leirille.

Ilmoittautumisohjelma toimii siis niin, että voit vain joko saada uuden, käyttämättömän koodin eteenpäin jaettavaksi TAI syöttää kaveriltasi saamasi koodin hakemukseen. Sen vuoksi on tärkeää, että etukäteen sovitte, kuka hakee ensimmäisenä. Samaa koodia voi käyttää vain kahdesti, sen jälkeen se lukkiutuu.

Ilmoittautuminen rippikouluun (Järvenpään seurakunnan rippikoulut, linkki aukeaa 27.9.2021)

Ilmoittautuminen sateliittirippikouluun (rippikoulu muualla, linkki aukeaa 27.9.2021)