Uskottu, toivottu, rakastettu. #seurakuntavaalit.

Seurakuntavaalit 2022 Järvenpäässä

Seurakuntavaalit toimitetaan neljän vuoden välein. Marraskuussa valitaan Järvenpään seurakuntaan 33 luottamushenkilöä kaudelle 2023-2026. He päättävät mm. seurakunnan kirkollisveroprosentista, talousarvioista ja monista muista talousasioista, rakennushankkeista, avustuksista, monista työntekijävalinnoista ja uusista viroista, seurakunnan toiminnan painotuksista ja seurakunnan tilojen käytöstä.

Seurakuntavaalit ovat ennen kaikkea paikalliset vaalit, joissa seurakuntalaisten joukosta valitaan henkilöt suunnittelemaan toimintaa seuraavalle nelivuotiskaudelle Järvenpään seurakuntaan. Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman kotiseurakuntasi tulevaisuuteen.

Uutisvinkki:
--> Järvenpään seurakunnassa 79 ehdokasta.
--> Jonna Koskisesta Järvenpään seurakunnan ääniharava

Seurakuntavaalien tulospalvelu

--> Voit kysyä Järvenpään seurakunnan palautesivujen kautta
--> Soita tai laita sähköpostia