Tule mukaan leireille, retkille ja tapahtumiin!

Järvenpään seurakunta järjestää pitkin vuotta monenlaisia retkiä, leirejä ja tapahtumia, joihin tulee ilmoittautua etukäteen. Tule mukaan virkistymään, viettämään hauskaa päivää tai lomaa, puuhastelemaan yhdessä ja tutustumaan muihin! Leirit ja retket on jaoteltu kohderyhmittäin omille sivuilleen, pääset katsomaan niitä sivun laidassa olevan valikon kautta. Tervetuloa mukaan!

Leirien ja retkien tarkempia tietoa pääset katsomaan alla olevien linkkien kautta.

KESÄLEIRIPAIKKOJEN HAKU 3.2-8.3.2020. Koululaisten kesäleiripaikkahaku on päättynyt. Hakijoita oli yhteensä 169. Viikkojen 11 ja 12 aikana järjestelemme ja tarvittaessa arvomme leiripaikat. Tästä eteenpäin jälki-ilmoittautuneet voivat jättää yhteystietonsa nuorisotoimistoon      p. 050 343 1616, ma–ke 9.30–11.30. Alle kouluikäisten leirille mahtuu vielä - tämän leirin ilmoittautumiset myös puhelimitse nuorisotoimistoon.

Alle kouluikäisille

Alle kouluikäisten kesäleirin haku

Kouluikäisille

Kouluikäisten kesäleirien haku

Perheille

Perheiden retkipäivä Kouvolaan 16.5.2020

Yhden vanhemman perheiden leiri 15.-17.5.2020

Kesän perheleirit

Rippikoulut
Katso rippikoulu-sivut.

Aikuisille

Lutherin jalanjäljissä -seurakuntamatka Saksaan 21.-26.5.2020

Ruskaviikko Keimiötunturilla 5.-12.9.2020 (TÄYNNÄ)

Vanhuksille

Ei ilmoittautumisia käynnissä.

Retkellä ruoka maittaa. Nuotiokuva.
Kesäleiriesitteen kansi.