Järvenpään seurakunnan kirpputori

SIJAINTI JA YHTEYSTIETO

Kirpputori Kirppu sijaitsee Järvenpään kirkon alakerrassa. Sisäänkäynti on Kansakoulunkadun puolelta.
Kirpun puhelinnumero aukioloaikoina on 050 407 1002.

LAHJOITUKSET

Otamme lahjoituksia (vaatteita, astioita, leluja, huonekaluja ym.) vastaan Kirpun aukioloaikoina. Tuothan vain ehjää ja puhdasta. Ei sähkölaitteita eikä kirjoja. Huonekalujen suhteen meillä on rajalliset tilat, mutta aina voi tarjota.

Kirpun joulupuoti

• Avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin 10-14 sekä torstaisin 10–18.
  • Torstaina 1.12. klo 11-17 tarjolla glögiä ja pipareita, lapsille Onnenpyörä.

Kirppu joulutauolla 24.12.2022 - 9.1.2023.

Lahjoita - tuotto hyväntekeväisyyteen

Voit lahjoittaa käyttökelpoista tavaraa myytäväksi kirpputorin aukioloaikoina.

Jos haluat lahjoittaa huonekaluja tai muuten isokokoisia tai tilaa vieviä tavaroita, ota yhteys kirpputorille puhelimitse. Torstaisin on huonekalujen kotiinkuljetus- ja noutopalvelu.

Kirpputorin tuotto menee lähetystyölle ja Yhteisvastuukeräykselle. Annamme myös lahjoituksia apua tarvitseville Suomessa yhteistyössä diakoniatoimiston ja kaupungin sosiaalitoimen kanssa.

Kirpputorilta annetaan myös Suomen Punaisen Ristin paikallistoimiston pyynnöstä tavara-apua katastrofitilanteissa. Lisäksi kirpputorilta toimitetaan humanitaarista apua Viroon mm. Viljandin rovastikuntaan, Põltsamaan seurakuntaan ja Ida-Virumaan inkerinsuomalaisten seuralle Jõhvissa.

Tule mukaan vapaaehtoistyöhön

Järvenpään seurakunnan kirpputori on toiminut  vuodesta 1988 alkaen. Toiminnassa on mukana noin 40 vapaaehtoista myyjinä, lajittelijoina ja autonkuljettajina.

Lisätietoja kirpputoritoiminnasta ja vapaaehtoistyöstä antaa
diakoni Elise Hartonen, p. 050 434 4822 ja elise.hartonen@evl.fi

Erinomainen palvelu, sain neuvoja sopivan puvun hankintaan, ja hyvin yksilöllistä palvelua.
Hinnatkin ovat todella edukkaita, budjettitietoisen paratiisi!
- Konsta Kivelä, Kirpun asiakas