Kesäseuraradio

Kesäseuraradio FM-radiolähetykset: Suomen Rauhanyhdistyksen Keskusyhdistyksen (SRK:n) radiolähetys on kuultavissa vuorokauden ympäri myös nettiradiossa osoitteessa kesaseuraradio.fi. Sieltä löytyvät myös ohjelmasisällöt ja taajuudet. Kesäseuraradio kuunneltavissa 3.8. saakka.

Kesällä 2020 Suviseurat ja opistoseurat järjestetään radioseuroina ja videolähetyksinä. Suviseuralähetys alkaa keskiviikkona 24.6. klo 8. Kesäseuraradion tärkeintä ohjelmasisältöä ovat seurapuheet, virret ja laulut. Viikonloppuihin ajoittuvien seurojen välipäivinä lähetetään hengellistä musiikkia, ohjelmauusintoja, iltahartauksia sekä saarnatallenteita. Juonnetun lähetyksen ollessa tauolla kanava lähettää hengellistä musiikkia.

Etäherättäjuhlat verkossa: www.herattajajuhlat.fi.

Pyhäpäivän seurat

kerran kuussa sunnuntaisin klo 16 Jampan seurakuntakodilla (Pihkapolku 2)
20.9., 18.10. ja 15.11.
Seuroissa kuulemme opetusta Jumalan sanasta pyhäpäivän Raamatun tekstien pohjalta, laulamme yhdessä virsiä ja hengellisiä lauluja sekä rukoilemme. Seuroissa on mahdollista kokea kristittyjen yhteyttä ja iloita yhteisestä uskosta.
Järjestäjinä Suomen Raamattuopisto, SLEY ja Kylväjä.

Siioninvirsiseurat

Siioninvirsiseuroja vietetään kerran kuukaudessa sunnuntaina klo 18 Vanhankirkon Oliivissa (Kirkkotie 2) 13.9., 11.10. ja 13.12. Seurapuhujat ilmoitetaan myöhemmin. Seuroissa lauletaan yhdessä Siionin virsiä ja kuullaan seurapuhujia.

22.11. Herättäjän kirkkopyhä, messussa klo 10 saarnaa HY:n toiminnanjohtaja Simo Juntunen, messun jälkeen lounas ja seurat. Mukana Seuratuvan kuoro.

Rauhanyhdistyksen seurat

Kirkkoseurat Järvenpään kirkossa sunnuntaina 11.10. klo 18.

Seurat Rauhanyhdistyksellä sunnuntaisin klo 16, Uudenmaantie 13. Seuroja voi kuunnella internetissä osoitteessa www.jarvenpaanrauhanyhdistys.fi