Seurat

Pyhäpäivän seurat verkossa

kerran kuussa sunnuntaisin klo 16 Jampan seurakuntakodilla (Pihkapolku 2) 19.9., 17.10, 14.11. ja 19.12.

Seuroissa kuulemme opetusta Jumalan sanasta pyhäpäivän Raamatun tekstien pohjalta, laulamme yhdessä virsiä ja hengellisiä lauluja sekä rukoilemme. Seuroissa on mahdollista kokea kristittyjen yhteyttä ja iloita yhteisestä uskosta.
Järjestäjinä Suomen Raamattuopisto, SLEY ja Kylväjä.

Siioninvirsiseurat

Siioninvirsiseuroja vietetään kerran kuukaudessa sunnuntaina klo 18 Vanhankirkon Oliivissa. Seuroissa lauletaan yhdessä Siionin virsiä ja kuullaan seurapuhujia.

12.9. Puhujina Katariina Airas, Kari Pekka Kinnunen, Jussi Rytkönen
10.10. Kirsti Hilden, Heikki Lindfors, Petri Repo
21.11. Herättäjän kirkkopyhä, messussa klo 10 saarnaa Kalle Hiltunen, messun jälkeen lounas ja seurat. Seuroissa puhujina Hannu Niskanen, Jaakko Simojoki ja Pirjo-Liisa Kolehmainen, mukana Seuratuvan kuoro.
19.12. Jan Ahonen, Outi Karisto, Pekka Launonen

Rauhanyhdistyksen seurat