Tukea nuorille!

  • Kuuntelemme, kun toivot kuuntelijaa.
  • Kuljemme rinnallasi, kun etsit omaa paikkaasi.
  • Olemme tukenasi elämän ja arjen muutoksessa, kun kaipaat apua.

Walk in terapia

Järvenpään seurakunta ja Järvenpään nuorisopalvelut järjestävät yhdessä ratkaisukeskeistä walk in terapiaa alle 29-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille 5.9 alkaen torstaisin klo 17-19 nuorisotila Temalin yhteydessä, Emalitehtaankatu 2, J-rappu.

Tapaamisilla voi keskustella luottamuksellisesti ja anonyymisti juuri niistä asioista, joista itse haluaa. Terapeutteina toimivat koulutuksen saaneet lyhytterapeutit tai lyhytterapiaopiskelijat.

Asiakkaista ei kerätä tietoja tai pidetä asiakasrekisteriä. Walk in terapiaan  saapuva päättää itse, mitä tietoja haluaa itsestään kertoa.

Walk in terapiaan voi vain saapua paikalle, tai varata ajan ma -ke klo 9.30-11.30 p 050 343 1616 soittamalla, whatsapilla tai tekstarilla (myös anonyymisti).

Lue lisää Walk in terapia

 

Seuraa instagramissa:

@walkinterapiajarvenpaa 

@walkinterapia

 

#walkinterapia #walkinterapiajärvenpää

 

Sekaisin-Chat 

 

Sekasin-chat on valtakunnallinen keskustelualusta 12–29-vuotiaille. Sekasin-chatissa voit keskustella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta kysymyksistä tai aiheista nimettömänä ja luottamuksellisesti.

Sekasin-chatin toiminnan ylläpitämisestä ja koordinoinnista vastaa Sekasin Kollektiivi. Sekasin Kollektiivi on MIELI Suomen Mielenterveys ry:n, Suomen Punaisen Ristin, Setlementtiliiton ja SOSLapsikylän koordinoima yhteenliittymä, joka toimii nuorten mielen hyvinvoinnin edistämiseksi ja kriiseissä auttamiseksi.

Sekasin-chat on auki vuoden jokaisena päivänä.