Tukea nuorille!

  • Kuuntelemme, kun toivot kuuntelijaa.
  • Kuljemme rinnallasi, kun etsit omaa paikkaasi.
  • Olemme tukenasi elämän ja arjen muutoksessa, kun kaipaat apua.

Walk in-terapia

Järvenpään seurakunta ja Järvenpään nuorisopalvelut järjestävät yhdessä ratkaisukeskeistä walk in-terapiaa alle 29-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille torstaisin klo 17-19 nuorisotila Temalin yhteydessä, Emalitehtaankatu 2, J-rappu.

Tapaamisilla voi keskustella luottamuksellisesti ja anonyymisti juuri niistä asioista, joista itse haluaa. Terapeutteina toimivat koulutuksen saaneet lyhytterapeutit tai lyhytterapiaopiskelijat.

Asiakkaista ei kerätä tietoja tai pidetä asiakasrekisteriä. Walk in - terapiaan  saapuva päättää itse, mitä tietoja haluaa itsestään kertoa.

Walk in-terapiaan voi vain saapua paikalle, tai varata ajan ma -ke klo 9.30-11.30 p 050 343 1616 soittamalla tai tekstarilla (myös anonyymisti).

Lue lisää Walk in terapia

 

Seuraa instagramissa:

@walkinterapiajarvenpaa 

@walkinterapia

 

#walkinterapia #walkin-terapia #walkinterapiajärvenpää

 

Sekaisin-Chat

Sekasin-chat on valtakunnallinen keskustelualusta 12–29-vuotiaille. Sekasin-chatissa voit keskustella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta kysymyksistä tai aiheista nimettömänä ja luottamuksellisesti.

Sekasin-chatin toiminnan ylläpitämisestä ja koordinoinnista vastaa Sekasin Kollektiivi. Sekasin Kollektiivi on MIELI Suomen Mielenterveys ry:n, Suomen Punaisen Ristin, Setlementtiliiton ja SOSLapsikylän koordinoima yhteenliittymä, joka toimii nuorten mielen hyvinvoinnin edistämiseksi ja kriiseissä auttamiseksi.

Sekasin-chat on auki vuoden jokaisena päivänä.

Mikä on Saapas?

Saapas on jalkautuvaa vapaaehtoistyötä. Saapas-toiminnan tavoitteena on tarjota nuorisotyön palveluita myös niille nuorille, jotka viettävät aikaansa jossakin muualla kuin järjestetyn nuorisotoiminnan piirissä. Saapas toimii keskustelukumppanina, avun antajana ja opastajana siellä, missä nuoret aikaansa viettävät.

Saapas-toimintaa ohjaa seurakunnan nimeämä henkilö tai henkilöt. Saapas-ryhmässä voi toimia vapaaehtoinen, tehtävään koulutettu henkilö. Valtakunnallisesti Saappaan toimintaa koordinoi Lasten ja nuorten keskus ry.

Voinko auttaa? 

Liikumme Järvenpään kaduilla perjantai-iltoina, toisinaan muulloinkin. Erotat meidät keltaisista takeista. Toimimme myös eri kouluilla kysynnän mukaan. Vedämme oppitunteja, kursseja tunne- ja vuorovaikutustaidoista sekä ryhmäytyksiä.

LATURI-KOIRAN PÄIVYSTYKSET Kartanon koululla 

POP UP- TAPAHTUMIA JA TUKITOIMINTAA

Olemme mukana erilaisissa tapahtumissa. Toimimme myös lapsille ja nuorilla tukihenkilöinä, ota yhteyttä rohkeasti.