Diakoniavastaanotot

 

Ajanvarausaikoina Sinulle varataan aika diakoniatyöntekijän vastaanotolle. Voit varata ajan soittamalla diakoniatoimistoon.

ma ja to klo 10-12, p. 050 571 1889, koronavirusepidemian aikana ajanvaraus ainoastaan puhelimella.

Diakoniavastaanotot 

  

Ajanvarausaikoina Sinulle varataan aika diakoniatyöntekijän vastaanotolle. Voit varata ajan soittamalla diakoniatoimistoon

ma ja to klo 10-12, p. 050 571 1889, koronavirusepidemian aikana ajanvaraus puhelimella tai jättämällä soittopyyntö kirkkoherranvirastoon tai Jampan seurakuntakodin postilaatikkoon.

 

Kirkkopihan diakoniatoimisto, Kirkkotie 3 ​​​​​​​
Jampan diakoniatoimisto, Pihkapolku 2 

 

Diakoniavastaanotolle voit ottaa yhteyttä  eri tilanteissa, kun kaipaat tukea elämääsi. Diakoniatyöntekijät auttavat, kun kaipaat kuuntelijaa tai haluat keskustella mieltäsi painavista asioista esim. ihmissuhteisiin, terveyteen, työttömyyteen, päihteisiin tai hengellisiin asioihin liittyen. Voit saada myös ohjausta ja neuvontaa sekä tarvittaessa taloudellista apua. Taloudellinen apu on tavallisesti kertaluontoista. Diakoniatyöntekijän kanssa tilanteestasi keskustellaan kokonaisvaltaisesti, yhdessä ratkaisuja ja toimintakeinoja etsien. Taloudellisen avuntarpeen kartoittamista varten, otathan jo ennakolta mukaasi verkkopankkitunnukset tai tiliotteet sekä mahdolliset toimeentulotukipäätökset ja muut tositteet tuloistasi ja menoistasi. 
 
Tehtävämme on lievittää inhimillistä hätää ja välittää Jumalan rakkautta. Tarjoamme apua hengelliseen, henkiseen ja aineelliseen ahdinkoon.  
Kanssamme käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia, määräaikaisia ja maksuttomia.

 

Lomakkeet tulostettavaksi

--> Maksuvapautuslomakkeet

Työntekijöiden yhteystiedot>