Raamattu - ja rukouspiirit kevät 2021

RYHMIEN TAPAAMISET JATKUVAT HELMIKUUSSA, JOS KORONATILANNE SALLII.

Raamattu- ja keskusteluryhmä

parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 10. Piiri jatkaa kokoontumisiaa helmikuussa, jos koronatilanne sallii.

Tule tutkimaan Raamattua, keskustelemaan ja rukoilemaan. Piiri on avoin kaikille, voit tulla silloin kun pääset.

Huom.! Violetti huone on muuttanut Kirkkopiha-rakennukseen, vastapäätä Kirkonkulmaa, ovi 3 C.

Raamattu- ja rukouspiiri

Kaikille avoin raamattupiiri joka keskiviikko klo 18 Laurilan seurakuntakodilla, Riihitie 2. Piiri jatkuu helmikuussa.

Naisten raamattupiiri

sunnuntaisin klo 18 Laurilan seurakuntakodin päiväkerhotiloissa, Riihitie 2, helmikuun alusta alkaen. (Ei kokoontumista hiihtolomalla 21.2. ja 28.2. eikä 9.5.)

Lapset tervetulleita mukaan! Käynti päiväkerhotiloihin sisäpihan kautta.

Miesten raamattupiiri

maanantaisin klo 18.30 Vanhankirkon Oliivissa, luemme ja tutkimme Raamattua. Kokoontumiset jatkuvat helmikuussa tai kun koronatilanne sallii.

English Club

Jampan seurakuntakodilla kerran kuussa keskiviikkona klo 10-11.

Come join us for fellowship, prayer and Bible study in the Psalms in English once a month on Wednesday 10 A.M-11 A.M. Leader Carol Westerlund. Jan 13 CANCELLED, Feb 10, Mar 10, Apr 14 and May  12.

Kansanlähetyksen raamattupiiri

parillisten viikkojen maanantaina klo 18 Kirkkopihan Violetissa, heti kun koronatilanne sallii.

Tutkimme Tessalonikalaiskirjettä.

Huom. Violetti huone on muuttanut Kirkkopiha-rakennukseen, vastapäätä Kirkonkulmaa, ovi 3 C.

Muut pienryhmät

Aikuinen usko -ryhmä

Aikuinen usko –ryhmässä pohditaan uskon ja elämän kysymyksiä yhdessä toisten kanssa.

Uusia ryhmiä perustetaan kysynnän mukaan. Ota yhteyttä petri.repo@evl.fi tai 050 564 4328