Mukavaa yhdessäoloa

Seuraamme koronatilannetta ja tiedotamme toiminnan aloittamisesta ja mahdollisista muutoksista.

VARKKARINURKKA 1-6 -luokkalaisille Jampassa:

Tule tapaamaan kavereita, oleskelemaan tai osallistumaan yhteiseen tekemiseen perjantaisin Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2. Varkkarinurkka avoinna perjantaisin klo 16.30-19. Välipala tarjoillaan heti kerhon alkaessa. Turvallisen illan takaamiseksi olemme joutuneet rajaamaan lapsiryhmän kooksi 30. Sisään pääsee myöhemmin, mikäli kerhosta poistuu lapsia aikaisemmin.

Turvallisen kerhoillan takaamiseksi kaikilta kerholaisilta pyydetään vanhempien yhteystiedot.

Syksyn ensimmäinen kerta on 11.9.2020Pidämme (ellei sada kaatamalla) ulkokerhon, joten varustaudu sen mukaisesti. Suunnittelemme toimintaa koronaohjeistuksia noudattaen. Kerhopäiväkohtaisesti meillä täytyy olla tiedossa paikallaolleet ja yhteystiedot koteihin.

Lisätietoja: Minna "Öste" Österman 050-4091909

Pauliina Nyman 0405438075 tai Minna Valkeapää puh.050-5391169

Koronatilanne on muuttanut perheiden arjen osalta kovin erilaiseksi kuin aikaisemmin. Haastavassa tilanteessa voi tulla tarve jutella jonkun ulkopuolisen kanssa. Lasten ja nuorten on mahdollista saada työntekijöiltämme keskusteluapua tarvittaessa. Ota meihin ohjaajiin rohkeasti yhteyttä - yhteystiedot löytyvät sivun oikeasta reunasta. Lisäksi voit ottaa yhteyttä myös www.nettitupu.fi tai www.kirkonkeskusteluapua.fi/nuorille/

Instagrammissa @kirkonmakijunnut voit seurata Bamsen ja Raakun touhuja. Monet asiat ilahduttavat ja ihmetyttävät

Minizillis, Kyrölän koulu, Kyröläntie 6B

3-luokkalaisille, torstaisin klo 15.30-16.30 Lisätietoja Sari Wallius

0400 51 33 86. Ensimmäinen kerta 22.10.

Zillisplace, Kyrölän koulu, Kyröläntie 6B

Torstaisin klo 17-18.30. 4-luokkalaisille ja vanhemmille: Vetäjänä Sari Wallius 0400 51 33 86, Minna ”Öste” Österman ja Kati koululta. Tule viettämään mukavaa ja rentoa hetkeä! Lisätietoja Sari Wallius 0400 51 33 86. Ensimmäinen kerta 10.9 ulkona.

koululaisia iloisina

@Kirkonmakijunnut Instagramissa