Mukavaa yhdessäoloa kaupungissa!

Pop up- välkkäkerho jatkuu taas Anttilan, Kinnarin ja Jykin kouluilla. Nähdään taas!

Mainostamme toimintaa kouluilla ja @kirkonmakijunnut

Lisätietoa: Minna Valkeapää puh. 050-5391169. 

Radio-ohjattavien autojen kerho. Tervetuloa mukaan. 

Radio-ohjattavien autojen kerho kokoontuu tiistaisin klo 17-20 Seurakuntatalon liikuntahallissa, Kirkkotie 1. Kerhossa rakennetaan autoja ja ajellaan niillä yhdessä. Radio-ohjattavien autojen kerho on koko perheen harrastus eikä osallistujien ikää ole rajattu. Tule paikanpäälle tutustumaan toimintaan, ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua. Kerhossa toimiin ohjaajana mm. Miika Kaukovalta p. 0458668334.

VARKKARINURKKA Jampassa on tarkoitettu sinulle 7-11 -vuotias! 

Tule tapaamaan kavereita, oleskelemaan tai osallistumaan yhteiseen tekemiseen perjantaisin Joutsikissa, Naavatie 1. Varkkarinurkka avoinna perjantaisin klo 16.00-17.30. Välipala tarjoillaan heti kerhon alkaessa. Turvallisen illan  ja väljyyden takaamiseksi olemme joutuneet rajaamaan lapsiryhmän kooksi 25. Sisään pääsee myöhemmin, mikäli kerhosta poistuu lapsia aikaisemmin.
 
Turvallisen kerhoillan takaamiseksi kaikilta kerholaisilta pyydetään vanhempien yhteystiedot.

Lisätietoja: Sari "Sawa" Wallius, p. 0400 513 386

Lasten ja nuorten on mahdollista saada työntekijöiltämme keskusteluapua tarvittaessa. Ota meihin ohjaajiin rohkeasti yhteyttä - yhteystiedot löytyvät sivun oikeasta reunasta. Lisäksi voit ottaa yhteyttä myös www.nettitupu.fi tai www.kirkonkeskusteluapua.fi/nuorille/

Instagrammissa @kirkonmakijunnut voit seurata ajankohtaisia juttuja varkkarityöstä. Käy kurkkaamassa.

Pienoisrautatiekerho. Kerho on lopettanut toimintansa.

Kiitos kaikille vuosien aikana toimineille innokkaille ja asiansatunteville ohjaajille. Samaten kiitokset innokkaille kerholaisille, niin pienille kuin suurillekin. Oheisen linkin takaa löydät kerhon historiikin vuosien varrelta. 

Linkki kerhon historiaan.

@Kirkonmakijunnut Instagramissa