JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA - NUORET

NUORTEN TOIMINTA SYYSKAUDELLA 2019

Lähde mukaan Maata näkyvissä -festariretkelle la 16.11.

Lähde mukaan koko päivän retkelle Maata Näkyvissä -festareille la 16.11. Turun Gatorade Centerille ja Messukeskukseen. Teemme festariretken yhdessä Keravan seurakunnan nuorten kanssa. Pohjolan suurin ja kaunein kristillinen festari järjestetään jo 35. kerran Turussa ja se kokoaa vuosittain noin 20.000 henkeä yhteen. Vuoden 2019 teema on Mitä mä pelkään?

--> Katso, mikä huippuohjelma lauantaina!

Festareille lähdemme tilausbussilla hyvin aikaisin lauantaiaamuna (varmaan jo klo 6 maissa - lähtöaika tarkentuu vielä) kirkon alaparkkipaikalta (Kansakoulunkatu) ja palaamme sunnuntaina aamuyöstä n. klo 2 maissa lähtöpaikkaan.

Retken hinta 18.10. mennessä ilmoittautuneille on 40 € (järvenpääläiset) / 60 € (muut), sisältäen matkat ja festarilipun (sis. ohjelman, lounaan ja päivällisen festariruokalassa). Tämän jälkeen aina 31.10. mennessä ilmoittautuneille hinnat ovat 50 € / 70 €.

--> Ilmoittautuminen on alkanut! Ilmoittaudu verkossa!

Isoskoulutus on alkanut - vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

--> Isoskoulutukseen voit ilmoittautua verkossa!

Betonimessut syksyllä

Nuoret kokoontuvat kerran kuussa tiistai-illan messuun, jossa mm. musiikki, ja oleminen on nuorekasta ja nuorten toteuttamaa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita! Betonimessun kesto on noin tunnin. Betonimessun jälkeen on tarjolla kirkkomehut kirkon takaosassa.

Syksyn 2019 Betonimessut ovat tiistaina 5.11. ja 3.12.

Nuorten Säbä Club keskiviikkoisin klo 17.30-19 seurakuntatalon hallissa (Kirkkotie 1)

Peli-ilta toteutuu kuitenkin vain, jos vähintään 8 pelaajaa ilmoittautuu ennakkoon Säbä Clubin Facebook-ryhmässä. Ilmoittautua voi myös Säbä Clubin ohjaajalle, Roosalle, WhatsApp-ryhmässä. Lisätietoja Säbä Clubista ja kutsulinkin WhatsApp-ryhmään saa nuorisotyönohjaaja Jarski Niemeltä, p. 040 043 1638 tai jari.niemi@evl.fi

--> Säbä Club Facebookissa - liity mukaan!

Nuorten illat perjantaisin klo 18-22 Kirkonkulman nuortentilassa Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6)

Nuorten illassa on mahdollisuus tavata kavereita, tutustua uusiin ihmisiin ja viettää mukavaa oleilua Kirkonkulman nuortentilassa. Pelailua, biljardia, lauleskelua sekä tietenkin yhteistä ohjelmaa! Tarjolla on yleensä pientä iltapalaa. Ilta päättyy hartauteen.

Nuorten musaleiri 7.-9.2.2020 Leiriniemessä

Oletko haaveillut omasta bändistä? Oletko unelmoinut poplaulajan urasta? Haluaisitko tietää lisää sovittamisesta? Oletko kiinnostunut laulujen tekemisestä; säveltämisestä ja sanoittamisesta? NYT tähän kaikkeen on mahdollisuus.
--> Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!