JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA - NUORET

TOIMINTAA KESÄLLÄ 2020

♦ Ilmoittautuminen isoskoulutukseen!

Voit ilmoittautua mukaan seuraavan linkin kautta:

--> Ilmoittautuminen isoskoulutukseen

Järvenpään seurakunnan isoskoulutusta tai isostoimintaa kutsutaan nimellä Lapsi- ja nuorisotyön avustajakoulutus (Lnak tai tuttavallisemmin "nakki"). Lnak-koulutusta on mahdollista käydä halutessaan jopa neljä vuotta - neljäs vuosi on apuohjaaja- eli aparikoulutus.

Jos olet aiemmin ollut Lnak:ssa, olet lämpimästi tervetullut jatkamaan. Jos olet tämän vuoden rippikoululainen ja haluaisit aloittaa isostoiminnan, olet tervetullut aloittamaan Lnak 1 -koulutuksen. Lisätietoja Lnak 1 -koulutuksesta voit lukea --> tästä.

Lnak-vuosikurssit 2-4 kokoontuvat syys- ja kevätkaudella tiistaisin klo 18 Kirkonmäellä. Lnak 1 eli ensimmäisen vuoden isoskoulutuksen osalta voit valita joko tiistairyhmän tai torstairyhmän. Kumpikin Lnak 1-ryhmä kokoontuu klo 18-20 Kirkonmäellä. Lisäksi koulutukseen kuuluu pari koulutusleiriä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana sekä mahdollisesti muuta osallistumista seurakunnan toimintaan.

Kaikki Lnak-ryhmät aloittavat syyskuun alussa. Koulutus on muuten maksuton, mutta viikonlopun koulutusleirien osalta leirimaksu on 25 €/leiri.

Nuorten illat

Kesäiset nuorten illat torstaisin klo 17-21 Kirkonkulman nuortentilassa (Kirkkotie 6 H). Seuraa ilmoittelua myös instassa @kirkonmaki. Tervetuloa mukaan niin wanhat kuin uudetkin nuoret - myös kaikki kesän riparilaiset!