JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA - NUORET

TOIMINTAA 2020-2021

Syksyn nuorten leiri

Syksyn nuorten leiri on 27-29.11.2020 Leiriniemessä. Ilmoittautumisaika ti 27.10-ti 10.11. Hinta 25€, leirille otetaan 35 osallistujaa.

HUOM! Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan nettisivuilla, kirkonmäen instagramissa sekä osallistuneille whatsappillä

Lisätiedot Marilta p 050 4360 561, mari.kaarlenkaski@evl.fi

Voit ilmoittautua leirille seuraavan linkin kautta

---> Ilmoittautuminen nuorten leirille

Psst... kevään nuorten leirien ajankohdat ovat 5-7-3.2021 ja 12-14.3.2021, niille ilmoittautuminen tapahtuu helmi- maaliskuun aikana!

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen!

Voit ilmoittautua mukaan seuraavan linkin kautta:

--> Ilmoittautuminen isoskoulutukseen

Järvenpään seurakunnan isoskoulutusta tai isostoimintaa kutsutaan nimellä Lapsi- ja nuorisotyön avustajakoulutus (Lnak tai tuttavallisemmin "nakki"). Lnak-koulutusta on mahdollista käydä halutessaan jopa neljä vuotta - neljäs vuosi on apuohjaaja- eli aparikoulutus.

Jos olet aiemmin ollut Lnak:ssa, olet lämpimästi tervetullut jatkamaan. Jos olet tämän vuoden rippikoululainen ja haluaisit aloittaa isostoiminnan, olet tervetullut aloittamaan Lnak 1 -koulutuksen. Lisätietoja Lnak 1 -koulutuksesta voit lukea --> tästä.

Lnak-vuosikurssit 2-4 kokoontuvat syys- ja kevätkaudella tiistaisin klo 18 Kirkonmäellä. Lnak 1 eli ensimmäisen vuoden isoskoulutuksen osalta voit valita joko tiistairyhmän tai torstairyhmän. Kumpikin Lnak 1-ryhmä kokoontuu klo 18-20 Kirkonmäellä. Lisäksi koulutukseen kuuluu pari koulutusleiriä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana sekä mahdollisesti muuta osallistumista seurakunnan toimintaan.

Kaikki Lnak-ryhmät aloittavat syyskuun alussa. Koulutus on muuten maksuton, mutta viikonlopun koulutusleirien osalta leirimaksu on 25 €/leiri.

Nuorten illat

Nuorten illat perjantaisin klo 18-22 Kirkonkulman nuortentilassa (Kirkkotie 6 H). Seuraa ilmoittelua myös instassa @kirkonmaki. Tervetuloa mukaan niin wanhat kuin uudetkin nuoret - myös kaikki talven ja kesän riparilaiset!

Säbä Club

Tule pelaamaan sählyä keskiviikkoisin klo 17.30-19 Järvenpään seurakuntatalon liikuntahalliin, Kirkkotie 1 D. Peli-ilta toteutuu, jos ennakkoilmoittautuneita on vähintään 8. Voit liittyä Säbä Clubin yhteyslistoille ja ilmoittautua mukaan aina tiettyyn peli-iltaan --> täällä!

Säbä Clubilla on myös oma WhatsApp-ryhmä peli-illoista sopimiseen. Voit pyytää pääsyä ryhmään peli-illoissa suoraan ohjaajalta. Säbä Club on tarkoitettu nuorille ja nuorille aikuisille.

Ukuleletiimi

Haluaisitko oppia soittamaan ja säestämään ukulelella? Nyt siihen on mahdollisuus. Ukuleletiimi kokoontuu keskiviikkoisin klo 18-19 Kirkonkulmassa. Seurakunnalla on muutama ukulele, joten et aluksi välttämättä tarvitse omaa soitinta. Ukuleletiimiin voit ilmoittautua mukaan nuorisotyöntekijöille - yhteystiedot toisaalla tällä sivulla. Ohjaajana toimiin Emppu eli Roosa-Reetta Hynynen. Mene rohkeasti mukaan porukkaan.