YouTube-video

Jos suora linkki ei jostakin syystä toimi, katso jumalanpalvelus täältä. Samasta linkistä löytyvät myös aikaisemmat jumalanpalvelukset tallenteina.

Jumalanpalvelus linkitetään myös Facebookiin Järvenpään seurakunta -sivulle.

Sunnuntaina 25.10. aiheena on Jeesuksen lähettiläät. Evankeliumitekstissä Jeesus lähettää 72 oppilastaan lähiseudun kaupunkeihin ja kyliin julistamaan Jumalan valtakuntaa ja parantamaan sairaita. Järvenpään kirkossa vietämme kansainvälistä messua, jossa osa messusta toteutetaan englanniksi.

On October 25th the theme of the day is Sent by Jesus. In the gospel Jesus sends 72 of his disciples to towns and villages nearby to proclaim the Kingdom of God and to heal the sick. In Järvenpää Church we have an international mass this Sunday. That means parts of the mass will be spoken or sung in English.

KLIKKAA ITSESI SUORAAN LÄHETYKSEEN:

Kansainvälinen messu

Liturgi Petri Repo
Saarna Maria Puotiniemi
Urkuri Mikko Haapaniemi
Kanttori Elina Rantamäki

Huomioimme tilaisuuksissa turvavälit.
Lue lisää turvallisuudesta täältä.

Linkki suoraan lähetykseen.

Tutustu kirkkovuoteen täältä.