Messut ja hartaat hetket

PALMUSUNNUNTAI 5.4.

klo 10 Palmusunnuntain messu kirkossa. Mukana Aino Luhtasela, Anna Markkanen (saarna), Mikko Haapaniemi ja Elina Rantamäki. Messun jälkeen Kevätmyyjäiset seurakuntasalissa.
klo 17 Valon messu kirkossa. Aiheena ”Ihmisenä ihmisten joukossa.” Musiikkia, rukousta, yhteyttä, ehtoollista. Lapsille omaa ohjelmaa.

MAANANTAI 6.4.

klo 14 Ehtoollishartaus
Myllytien toimintakeskuksessa. Laulamamme pääsiäisen ajan virsiä ja hiljennymme yhdessä. Mukana Krista Valtonen ja Mikko Haapaniemi.

TIISTAI 7.4.

klo 18 Betonimessu
kirkossa nuorille ja vähän vanhemmillekin. Mukana James Cox, Mari Kaarlenkaski, Kaisa Kalinen, Jari Niemi ja Anna Markkanen.

KIIRASTORSTAI 9.4.

klo 14 Kiirastorstain ehtoollismessu
kirkossa. Mukana Heli Seppänen, Krista Valtonen (saarna), Mikko Haapaniemi
ja Harmoniakuoro.
klo 18 Kiirastorstain ehtoollinen Jampan seurakuntakodissa. Mukana Anu Sorjonen, Anne Aho ja Heikki Ruokonen.
klo 19 Kiirastorstain ehtoollinen kirkossa. Mukana Vesa Koivisto, Toni Hintsala ja  Aapeli Kallunki, alttoviulu.

PITKÄPERJANTAI 10.4.

klo 10 sanajumalanpalvelus kirkossa.
Mukana Aino Luhtasela, Anne Aho (saarna), Elina Rantamäki ja Canzonetta Nova -kuoro.

LAUANTAI 11.4.

klo 23 Pääsiäisyön messu
kirkossa. Mukana Petri Repo, Vesa Koivisto (saarna), Heikki Ruokonen ja Elina Rantamäki.

PÄÄSIÄISPÄIVÄ SUNNUNTAI 12.4.

klo 10 ”Ilo koitti!” - pääsiäispäivän perhemessu kirkossa. Messussa pieniä tehtäviä lapsille sekä riemukkaita lastenvirsiä lapsikuoron saattelemina.
Messun aikana viittomakielinen tulkkaus edestä,  josta vastaavat Humakin tulkkiopiskelijat. Messun jälkeen pääsiäiskakkua ja mehut sekä kahvit. Mukana Anna Markkanen, Mikko Haapaniemi ja Toni Hintsala.
klo 12 Pääsiäispäivän messu Jampan seurakuntakodissa. Mukana Krista Valtonen ja Toni Hintsala. Haastattelusaarnassa mukana Jampan aamukaffeilta tuttu Heikki Salo sekä pappi Katri Kuusikallio.

2. PÄÄSIÄISPÄIVÄ MAANANTAI 13.4.
klo 10 Messu kirkossa. Mukana Anna Markkanen, Aino Luhtasela (saarna), Heikki Ruokonen ja Elina Rantamäki.

Prima Vista

Runoa ja musiikkia pääsiäiseen

Pääsiäiscredo maanantaina 6.4. klo 19 kirkossa. Hiljaisen viikon runo- ja musiikkiteos. Lausuntataitelijat Ritva Takkinen ja Eija Kari.

Prima Vista soi! –konsertti keskiviikkona 8.4. klo 19 kirkossa. (Kuvassa). Kansainvälinen tuulahdus jazzia, gospelia ja poppia.
Konsertissa kuullaan mm. Bob Chilcottin Nidaros Jazz Mass sekä musiikkia David Bowielta, the Beatlesilta ja Simon & Garfunkelilta.
Mukana Jussi Hongiston bändi.

Seppo Pänkäläisen Luukas-passio pitkäperjantaina 10.4. klo 15 kirkossa. Kirkkokuoroa johtaa Toni Hintsala.

Pääsiäisvaellus – Minun tähteni

Hiljaisella viikolla 6.-10.4.
Järvenpään seurakunnan 30. pääsiäisvaellus.

Jeesus on kuollut. Ruut on lohduton. Hänen mestarinsa on julmasti naulittu ristille. Ruutin ystävä Salome uskoo Jeesuksen olleen rikollinen, joka ansaitsi tuomion. Ystävykset lähtevät tutkimaan pääsiäisen tapahtumien kautta sitä, kuka Jeesus todella oli ja miksi hän suostui kärsimään. Matkalla kohtaamme mm. iloitsevan kansan palmusunnuntaina, ylipappi Kaifaksen ja fariseukset, Juudaksen ja Pilatuksen.

Ristin kipujen kautta kuljemme haudan ihmeelliseen iloon ja ylösnousemuksen riemuun. Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. (Joh. 3:16)

Vaellusnäytelmän kesto on n. 45 min ja se sopii kaikenikäisille.

• Käsikirjoitus ja ohjaus Rosa Nyman
  • lavastus Tapio Rantanen
  • puvustus Heidi Kuitunen
  • valaistus Otso Salminen
  • tuottaja Tarja Karhu.

Mukana suuri joukko vapaaehtoisia tanssijoina, näyttelijöinä, oppaina, rakentajina, purkajina, lipun jakajina sekä kahviossa palvelevina.

Myyjäisistä kevätiloa kotiin

Kevätmyyjäiset palmusunnuntaina 5.4. klo 11-13 seurakuntasalissa. Myynnissä suussa sulavia leivonnaisia ja uniikkeja käsitöitä pääsiäiskotiin. Tuotto lähetystyölle.

Pääsiäisaskartelua

Pääsiäisaskartelua alle kouluikäisille yhdessä aikuisen kanssa:

• Nummenkylän kerhohuoneessa ke 25.3 klo 15-17.
  • Jamppan seurakuntakodissa to 2.4 klo 17-18.30.

Pääsiäisvaelluksen
yleisökierrokset

Lähdöt seurakuntatalolta 20 minuutin välein

• ma–ke klo 18–19.40*
  • kiirastorstai klo 18–19.40*
  • pitkäperjantai klo 10–18*

*Viimeisen kierroksen lähtöaika.

Kahvio seurakuntatalolla lähetyksen hyväksi.