Kesäkuun konsertit soivat verkossa

Tuttuun tapaan tiistai-iltaisin soivat Järvenpään seurakunnan Kesäillan konsertit. Kesäkuun osalta konsertit toteutetaan verkkokonsertteina seurakunnan YouTube -kanavalla. Toiveissa on, että elokuussa yleisö pääsisi nauttimaan musiikista paikan päällä kirkossa.

Konserttikattaus on jälleen monipuolinen järvenpääläisyyttä unohtamatta. Seurakunnan omat kanttorit ovat mukana vastaamassa kesäkuun konserttien toteutuksesta. Konserttisarjan avauskonsertissa esiintyy Prima Vista -kuoro Heikki Ruokosen johdolla, kesäkuun toisessa konsertissa kanttori Mikko Haapaniemi esiintyy yhdessä entisen piano-oppilaansa Joona Uusitalon, sekä jousiorkesterin kanssa. Juhannusviikolla on luvassa sulosäveliä, kun kanttori Elina Rantamäki ja pianisti Anna Kuvaja taituroivat Schumannin ja Schubertin parissa.

Järvenpään seurakunta toivottaa kaikki tervetulleiksi kuuntelemaan Kesäillan konsertteja. Verkkokonsertit ovat katsottavissa YouTube -kanavalla kaksi viikkoa ensiesityksen jälkeen.

Klikkaa itsesi seurakunnan YouTube-kanavalle.

Kesäillan konsertit tiistaisin kello 20

Huom! Kesäkuun konsertit toteutetaan Järvenpään seurakunnan YouTube -kanavalla

8.6. Suvivirren aikaan

Prima Vista, johtajinaan Heikki Ruokonen ja Jussi Hongisto. Juontaa Make Häkkinen

Linkki tallenteeseen

15.6. Barokin konserttohelmiä

Mikko Haapaniemi, piano, Joona Uusitalo, piano. Orkesteri

Linkki tallenteeseen

22.6. Ave Maria

Elina Rantamäki, sopraano (kuva vasemmalla), Anna Kuvaja, piano (kuva oikealla)

Linkki konsertin käsiohjelmaan tästä.

Kuuntele konsertti täältä.

Elokuun konsertit Järvenpään kirkossa tai verkossa

3.8. Äänen voima

Tibor Iván, harmonikka

10.8. Tuuban ja pianon taikaa

Harri Miettunen, tuuba, Tuomas Turriago, piano

17.8. Lempeästi soivat huilut

Stefan Stanciu, panhuilu, Hanna Seppänen, urut

24.8. Kokkonen 100v.!

Helsingin kamarikuoro, johtaa Nils Schweckendiek

Ohjelma 10 euroa.

Huom! Noudatamme korona-rajoituksia ja päivitämme tätä sivua tilanteen mukaan.