Löydä yhteinen sävel

Löydä parisuhteeseesi yhteinen sävel ennen kesäkelejä.

Parisuhteen vuorovaikutuksen ABC

Parisuhdepäivä 15.4. klo 10-17 Kirkonkulmassa, lastenhoito järjestetty.

Parisuhteen vuorovaikutuksen ABC -päivä on tarkoitettu kaikenlaisissa elämävaiheissa oleville pariskunnille, jotka haluavat kehittyä paremmiksi vuorovaikuttajiksi. Päivä sopii hyvin myös parisuhteen vuorovaikutustaitoviikonlopun oppien kertaamiseen. Päivä sisältää alustuksia vuorovaikutusaiheesta ja parin kahdenkeskisiä harjoituksia. Ohjaajina ovat Minka ja Jarkko Hauta-aho. 

Kurssin hinta 30 €/pari sisältää lounaan ja kahvit, lasten ruokailu 5 €/lapsi. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 5.4. mennessä p. 050 577 4450 tai pauliina.nurminen@evl.fi  

Vuorovaikutustaidot parisuhteessa 

5.-7.5.2023 Leiriniemessä  

Tällä suositulla kurssilla keskitytään vuorovaikutustaitoihin. Kurssin teemoja ovat:

•Kuinka kuuntelen toista?

•Miten ilmaisen itseäni?

•Mitä on riitely?

•Miten tunteet vaikuttavat vuorovaikutustilanteessa?

•Voiko ristiriitoja ratkaista luovasti?

Parisuhteen vuorovaikutustaidot eivät ole vaikeita. Niistä voi kuitenkin aina oppia lisää. Opetteleminen kannattaa, sillä puhumiseen, kuuntelemiseen ja ristiriitojen ratkaisemiseen liittyvien taitojen kehittyminen vaikuttaa valtavasti parisuhteen hyvinvointiin.Ei sovi akuutissa kriisissä oleville pareille. Kurssille ei voi ottaa lapsia. Ohjaajina ovat Minka ja Jarkko Hauta-aho sekä Veera ja Vesa Hölttä.

 Kurssi järjestetään Leiriniemessä (Kalarannantie 3, 04530 Ohkola). Hinta on 200 € /pari Järvenpään seurakunnan jäseniltä. Muilta 268 €/pari. Hinta sisältää täysihoidon. Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan!  

 Tiedustelut ja ilmoittautumiset viim. 25.4.: p. 050 577 4450 tai pauliina.nurminen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä