Matkalla iloon!  

Maailman uutisvyöryä seuratessa on usko tulevaisuuteen saattanut vakavalla tavalla horjua. Toivon ja ilon näköalat ovat kärsineet haaksirikon. 

Ei ihme jos väsymys ja uupumus valtaa mielen. Kuitenkin pääsiäisviikon sanoma on horjumaton. Kristuksen "pääsiäislomaviikko", ehtoollisillalliselta, Getsemanen yksinäiseen rukouspimeyteen, siitä tuomittavaksi, väärien todisteiden sinkoillessa katsomosta. Ristillä kuolemassa, "Isä anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä he tekevät" kuului rukous minun Herrani ja Vapahtajani huulilta. 

Pääsiäisenä syttyy iankaikkisuuteen asti kantavat toivon ja ilon valot. Jeesus on elossa, tänään. Siksi mekin saamme elää iankaikkisesti, turvassa jo nyt.  Tie on auki taivasta myöten. Kristitty on matkalla iloon, ei epätoivoon. Vaikka maailma muuttuisi ja järkkyisi, Jeesus Kristus ei muutu eikä järky. Kristus rakastaa minua, ihan vaan omaksi riemukseen. Nähdään!

- ohjaaja, käsikirjoittaja Arto Myllärinen

Kuva: Makku Pihlaja

Matkalla iloon! -pääsiäisvaellus Kirkonmäellä

Useita esityskierroksia hiljaisella viikolla ma–to 25.–28.3. klo 18-20 ja pe 29.3. klo 10–18. Lähtö seurakuntasalista puolen tunnin välein. Vapaa pääsy.

Kahvio lähetystyön hyväksi avoinna ma 25.3.-to 28.3. klo 18-20 ja pe 29.3. klo 10-18. Korttimaksu ja käteinen. 

Pääsiäisvaelluksessa on mukana liki kahdeksankymmentä vapaaehtoista. Kuva: Markku Pihlaja