Kansallisen veteraanipäivän juhla

la 27.4. klo 8.00
Suomen lippu

Seurakuntatalo - Seurakuntasali

Kansallisen veteraanipäivän juhla Järvenpään seurakuntasalissa.

Tervetuloa Kansallisen veteraanipäivän juhlaan Järvenpään seurakuntasaliin (Kirkkotie 1 A) lauantaina 27.4. klo 14!

Tammenlehvän Järvenpään perinnetoimikunta, Järvenpään seurakunta ja Järvenpään kaupunki järjestävät kansallisena veteraanipäivänä juhlan, jossa muistetaan sotiemme veteraaneja. Kansallinen veteraanipäivä on yleinen juhlapäivä ja liputuspäivä, jota vietetään nyt 38. kertaa.

Järvenpään kirkkoherra Vesa Koivisto lausuu tervehdyssanat ja juhlapuheen pitää Järvenpään kaupunginjohtaja Iiris Laukkanen. Veteraanijärjestöjen tervehdyksen tuo Sotainvalidien Veljesliiton Järvenpään seudun jaoston puheenjohtaja Taisto Vanhapelto.

Suomalaisia säveliä kuullaan Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston esiintyjiltä, laulaja Sannamaria Ojanperältä ja pianisti Heli Ahvenainen-Saaristolta.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja se on kaikille avoin ja maksuton, tervetuloa mukaan!

******
Tammenlehvän Järvenpään perinnetoimikunta on viiden kunnan alueella (Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Pornainen ja Tuusula) toimivan alueellisen Tammenlehvän Keski-Uudenmaan perinneyhdistys ry:n alainen työryhmä. Tammenlehvän Keski-Uudenmaan perinneyhdistys ry hoitaa ja vaalii Suomen vuosina 1939-1945 käymien sotien ja niiden veteraanien perinteitä. Lisätietoa: www.tammenlehva.fi
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä