Näin haet leiripaikkaa!

Kun täytät hakulomakkeen verkkosivujen kautta, saat heti sähköpostiisi vahvistuksen lomakkeen vastaanottamisesta. Se ei ole vielä vahvistus leiripaikasta. Leiripaikat arvotaan, mikäli hakijoita on enemmän kuin leiripaikkoja. Leiripaikan saamista helpottaa, jos lapselle sopii useampi kuin yksi leiri.

Hakuaika on 4.2.–8.3.2019. Täytä lomake huolellisesti. Määräaikaan mennessä palautetut lomakkeet ovat mukana leiripaikkojen jaossa.

Täytä sähköinen hakulomake leiritiedoista löytyvästä linkistä. Leiripaikan hakemiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä nuorisotoimistoon p. 050 343 1616, ma–ke 9.30–11.30.  

Saadusta leiripaikasta tulee ilmoitus sähköpostitse viimeistään 4.4. mennessä. Pidä myös silmällä ”roskapostia”, sillä erilaiset turvaasetukset saattavat ohjata ns. massaviestit sinne. Viestissä lukee selkeästi miltä leiriltä lapsi on saanut paikan/varapaikan.

Hakuajan jälkeen voit tiedustella vapaita / varapaikkoja nuorisotoimistosta  p. 050 343 1616 ma–ke 9.30–11.30.

Leirikirje lähetetään koteihin ennen leiriä. Mikäli leiriläinen ei lähde leirille,  on leiripaikka peruttava nuorisotoimistoon p. 050 343 1616 tai leirin vastuuvetäjälle,  mikäli leirikirje on jo saapunut.

Leirimaksu maksetaan sähköpostiin tulevalla linkillä verkkopankin kautta. Linkki lähetetään seuraavalla viikolla siitä, kun leirikirje on saapunut. Mikäli et ole saanut leirimaksulinkkiä kahta viikkoa ennen leiriä, ota heti yhteys nuorisotoimistoon p. 050 343 1616.

Kaksi viikkoa ennen leiriä perutusta paikasta peritään puolet leirimaksusta ja viikkoa ennen leiriä perutusta paikasta koko maksu. Lääkärintodistusta vastaan jo maksettu leirimaksu palautetaan. 

Leireille, joille osallistutaan yhdessä aikuisen kanssa, on omat ilmoittautumisohjeensa.