Tervetuloa Maata näkyvissä -festareille!

Tosi mukavaa, että lähdet mukaan yhteisretkellemme Turkuun Maata Näkyvissä -festareille la 16.11.2019. Retki on Järvenpään ja Keravan seurakunnan nuorten yhteinen. Kaikkiaan meitä on lähdössä 15.

Ohjelma

klo 06.30     Lähtö Järvenpään kirkon alaparkkipaikalta (Kansakoulunkatu). Tulethan ajoissa! Jatkamme Keravan seurakuntakeskuksen kautta Turkuun. Matkalla on tarjolla kevyt aamupala tyyliin "mehu ja sämpylä". Halutessasi voi ottaa mukaan omaakin evästä lisäksi.

n. klo 09.00  Saapuminen Turkuun Gatorade Centerille. Ilmoittautumisen jälkeeen vapaata osallistumista festariohjelmaan. Sovimme erikseen kaksi tapaamista tarkistaaksemme, että ryhmällämme on kaikki kunnossa.

n. klo 23.15   Illan päätapahtuman viimeinen esiintyjä lopettaa.

n. klo 23.35   Bussi kohti kotia lähtee. Paluumatka Keravan kautta Järvenpäähän.

n. klo 02.20   Bussi saapuu Järvenpään kirkon alaparkkipaikalle.

Muuta tärkeää infoa

• Saavuttuamme tapahtumapaikalle, retken ohjaajat, nuorisotyönohjaajat Miksu ja Jarski ilmoittauttavat ryhmämme saapuneeksi ja jakavat jokaiselle festarirannekkeen sekä ruokaliput, jotka oikeuttavat lounaaseen ja iltapalaan festarialueen ruokalassa.

• Messukeskuksessa ja Gatorade Centerillä palvelevat erilaiset kioskit ja myyjät (mm. festarituotteita, äänitteitä, kirjoja yms. sekä jonkin verran välipalapaikkoja), joita varten kannattaa varata jonkin verran rahaa mukaan. Korttimaksut ovat käytössä, mutta ne niiden käyttö voi suuresta väkimäärästä johtuen olla ajoittain haasteellista.

• Ryhmämme erityisruokavaliot on ilmoitettu jo aiemmin järjestäjille ja festariruokalassa näille ruokavalioille on erikseen oma jakelupisteensä.

• Yhteydenpidon helppottamiseksi perustamme festariretken ajaksi WhatsApp-ryhmän, jonka avulla retken ohjaajat, nuorisotyönohjaajat Miksu ja Jarski ovat tavoitettavissa koko festaripäivän ajan. Tapahtumassa toimivat näkyvästi myös järjestyksenvalvojat ja ensiapu, joihin tarvittaessa voi olla välittömästi yhteydessä.

• HUOM! Lue huolella läpi järjestäjien tapahtumainfosta erityisesti

• Tapahtumapaikka: Gatorade Center ja Turun Messu- ja kongressikeskus, Artukaistentie 8, 20210 Turku.

Lisätietoja ja linkkejä

Tervetuloa mukaan!

Terveisin
Jarski ja Miksu

Jari V. Niemi
Järvenpään seurakunta
jari.niemi@evl.fi

Mikael Björkas
Keravan seurakunta
mikael.bjorkas@evl.fi

Maata näkyvissä 2019 -festareiden kansikuva.