Uutiset

Kiinteistönhoitajan toimi avoinna

4.11.2019 12.15

Kiinteistöhoitajan tehtävä on kokoaikainen, työaika on 3 viikon tasoitusjaksossa 38 t 45 min/viikko (kolmen viikon jakso 116 t 15 min).

Kiinteistöhoitajan tehtävään sisältyy kokonaisvaltainen kiinteistöistä huolehtiminen asiakas- ja huoltopalvelutehtävissä sekä piha-/ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtimista. Seurakuntamestarin tehtävät kuuluvat myös työnkuvaan. Seurakuntamestarin tehtävän hoitamisessa tarvitaan kirkollisten toimitusten sekä sakraalitilojen hoidon tuntemusta. Kiinteistöhoitajan tehtävän ytimessä ovat joustavuus, sopeutumiskyky ja oma-aloitteisuus. Kiinteistönhoitaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä seurakuntalaisten ja muiden työntekijöiden kanssa. Työssä kohdataan ja palvellaan ihmisiä hyvin erilaisissa tilanteissa. Haemme henkilöä, jonka vahvuuksia ovat hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky ja palvelualttius. Tehtävä edellyttää myös omatoimisuutta, asiakaspalvelulähtöistä asennetta ja toimia itsenäisesti seurakunnan edun mukaisesti. Tehtävään sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Kiinteistönhoitaja toimii kirkonmäen lisäksi tarvittaessa myös muissa Järvenpään seurakunnan kiinteistöissä.

Käytössämme ovat sähköiset varaus- ja työajanseurantaohjelmat ja sisäisessä viestinnässä käytämme sähköpostia ja älypuhelinohjelmia, joten tietotekniikan perustaidot ovat välttämättömät.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa ammatillista tutkintoa (kiinteistönhoitajan / suntion /seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto) tai vastaavaa työkokemuksella hankittua taitoa. Työtehtävien hoitaminen vaatii siirtymistä seurakunnan eri kiinteistöjen välillä, joten ajokortti (B) ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömyyksiä.

Tehtävään valittavan tulee olla Suomen ev.lut kirkon konfirmoitu jäsen.

Tehtävän palkkaus määräytyy KirVesTes:n vaativuusryhmän 401 mukaisesti ja on 1954,32 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa (0-15 %) työkokemuksen perusteella. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen palvelussuhteen alkua.

Tartu tilaisuuteen ja laita hakemuksesi ja CV tulemaan to 21.11.2019 klo 12.00 mennessä Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Tiedusteluihin vastaa ylläpitopäällikkö Janne Nordström puh. 050 4090643.

« Uutislistaukseen