Lutherin jalanjäljissä

22.11.2019 13.54

LUTHERIN JALANJÄLJISSÄ – seurakuntamatka Saksaan 21.-26.5.

Lähde matkalle keväiseen Saksaan ja näe paikat, joissa Luther eli ja vaikutti. Vierailemme mm. Eislebenissä, Wartburgin linnassa, Leipzigissä ja Wittenbergissä. Matkan aikana tutustumme Lutherin elämän keskeisiin paikkoihin ja osallistumme mm. Leipzigin Tuomaskirkon Bach-konserttiin. Matkan hinta on n. 1085-1195 euroa (hinta riippuu lähtijöiden määrästä). Yhden hengen huonelisä 180 euroa/matka.
Hinta sisältää matkat, majoitukset, ja osan ruokailuista.

Matkaoppaina toimivat TT Juhani Holma ja pastori Petri Repo. Matka järjestetään yhdessä matkatoimisto HRG:n kanssa.

Lisätietoja Petri Repo p. 050 564 4328 tai petri.repo@evl.fi. Matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkeä. Enimmillään mukaan mahtuu 35 henkeä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.