Järvenpään seurakunnan kirpputori

KIRPUN KEVÄTALE ma 23.5. ALKAEN!

Kaikki vaatteet (liinavaatteita lukuunottamatta) –50% !!!

SIJAINTI JA YHTEYSTIETO

Kirpputori Kirppu sijaitsee Järvenpään kirkon alakerrassa. Sisäänkäynti on Kansakoulunkadun puolelta.
Kirpun puhelinnumero aukioloaikoina on 050 407 1002.

LAHJOITUKSET

Lahjoituksia otamme vastaan rajoitetusti - ota yhteyttä Kirppuun, p. 050 407 1002 aukioloaikoina.

AUKIOLOAJAT

Huom! Helatorstaina 26.5. Kirppu on suljettu.

Avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin 10-14 sekä torstaisin 10 – 18. Tervetuloa!

Kirppu lomailee ja on suljettuna 24.6.2022 – 1.8.2022.

Lahjoita - tuotto hyväntekeväisyyteen

Voit lahjoittaa käyttökelpoista tavaraa myytäväksi kirpputorin aukioloaikoina.

Jos haluat lahjoittaa huonekaluja tai muuten isokokoisia tai tilaa vieviä tavaroita, ota yhteys kirpputorille puhelimitse. Torstaisin on huonekalujen kotiinkuljetus- ja noutopalvelu.

Kirpputorin tuotto menee lähetystyölle ja Yhteisvastuukeräykselle. Annamme myös lahjoituksia apua tarvitseville Suomessa yhteistyössä diakoniatoimiston ja kaupungin sosiaalitoimen kanssa.

Kirpputorilta annetaan myös Suomen Punaisen Ristin paikallistoimiston pyynnöstä tavara-apua katastrofitilanteissa. Lisäksi kirpputorilta toimitetaan humanitaarista apua Viroon mm. Viljandin rovastikuntaan, Põltsamaan seurakuntaan ja Ida-Virumaan inkerinsuomalaisten seuralle Jõhvissa.

Tule mukaan vapaaehtoistyöhön

Järvenpään seurakunnan kirpputori on toiminut  vuodesta 1988 alkaen. Toiminnassa on mukana noin 60 vapaaehtoista myyjinä, lajittelijoina ja autonkuljettajina.

Lisätietoja kirpputoritoiminnasta ja vapaaehtoistyöstä antaa
diakoni Elisa Hartonen (1.6.2022 alkaen), p. 050 434 4822.