Toivoa ilmassa - ja soppaa lautasella

Suomen Lähetysseuran tämän vuoden Tasaus-keräyksen varat kohdennetaan hankkeisiin, joissa tehdään ilmasto- ja ympäristötyötä. Ilmastonmuutoksen vaikutuksista kärsivät eniten kaikkein heikoimmassa asemassa olevat ihmiset. Tavoitteena on pyrkiä tasaamaan hyvinvointia maailmassa tasaamalla ilmastonmuutoksen vaikutuksia.

Järvenpään seurakunnan keittiö valmistaa maukasta broileri-kookoskeittoa ennakkovarausten perusteella. Keitto on sekä gluteeniton että maidoton, ja se myydään valmiiksi pakattuna. Litra maksaa 5 euroa ja se menee lyhentämättömänä Tasaus-keräykseen.

Soita keittotilaus numeroon 050 595 4151 ma 1.3. – ke 3.3. klo 10-14 välisenä ja nouda se keskiviikkona 10.3. seurakuntatalon keittiöltä (Kirkkotie 1) klo 13-14.30 välisenä aikana.

Maksu käteisellä, varaathan tasarahan.

Lue lisää Tasaus-keräyksestä täältä.